Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 07.03.2018 - 044

z27.03.2018

                  T.C.
               TUZLA
BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
                                                                             MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...07.03.2018....

KARAR NO

....044...

 

KARARIN

KONUSU

Hadisi Şerif Ezberleme Yarışması Derece Ödülleri 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden, İbrahim Nazmi İŞ -Av.Salih ÇEVİK - Soner BİBER – Derya BACACI-Yakup YILMAZ - İlker GÖKDEMİR - Çiğdem ARSLAN – Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI –Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR- Bahrem KURUAĞAÇ-Salih GÜNDOĞDU-Mehmet KİNSİZ - Kasım DURMAZ - Murat KANT – Şuayip AKMAN – Cengiz GÜLOĞLU - Önder POLATOĞLU - Naci AYDIN – Mustafa SEVİM –Maksut KARACA- Yücel TÜRK‘ın iştiraki ile toplandı

Ö N E Rİ  :

   BÜTÇE VE KESİN HESAP TETKİK KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 06.03.2018             

Rapor No                   : 2018/05                                                                            

Konu                          : Hadisi Şerif Ezberleme Yarışması Derece Ödülleri

 

            KOMİSYON İNCELEMESİ :

Belediyemizin kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla İlçe Müftülüğü tarafından imzalanan ortak protokol ile ‘Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmaları’ düzenlenmektedir.

2018 / Nisan ayı içerisinde ‘Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Final Töreni’ Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenmesi planlanmıştır.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14. maddesinin (a) fıkrasında “Belediyelerin kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor hizmetlerini yapar veya yaptırır.” ifadesi yer almaktadır. Söz konusu maddeye istinaden ekte belirtilen protokolün içinde yer alan ödül çizelgesindeki ödüllerin verilmesi makamınızca da uygun görülmesi halinde yazımızın Meclis’e havalesini tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 26.02.2018 tarihli ve 8009 sayılı teklifi komisyonumuzca incelenmiştir.

 

KOMİSYON GÖRÜŞÜ:

Hadisi Şerif Ezberleme Yarışması Derece Ödülleri” ile ilgili teklif dosyası komisyonumuzca incelenmiş olup, teklifin müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulü, Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür.

           

             BÜTÇE VE KESİN HESAP TETKİK KOMİSYONU: Nuri ÖZYAVUZ(Kom.Bşk.), Salih GÜNDOĞDU(Kom.Bşk.V), Murat KANT(Rpr.), G.H.Ö.COŞKUN(Üye), Necmettin BULUT(Üye).

 

             K A R A R : Hadisi Şerif Ezberleme Yarışması Derece Ödülleri” ile ilgili Bütçe ve Kesin Hesap Tetkik Komisyonunun 06.03.2018 tarihli ve 2018/5 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Mart Ay’ı Toplantılarının 07.03.2018 Çarşamba günü yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır.


Ahmet ÇABUK

Meclis 2’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

İlker GÖKDEMİR

Divan Kâtibi

 

 

 

 

 

G Ö R Ü L D Ü

 

Dr. Şadi YAZICI

Belediye Başkanı