Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 09.05.2018 - 088

z23.05.2018

             T.C.

          TUZLA

       BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                                                                        MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...11.05.2018....

KARAR NO

....088...

KARARIN

KONUSU

“Necip Fazıl Kısakürek Liseler Arası Şiir Yarışması Ödül Töreni 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden,      Serhan KURAL-İbrahim Nazmi İŞ-Av.Salih ÇEVİK-Soner BİBER-Çiğdem ARSLAN-Bahrem KURUAĞAÇ-İbrahim DENİZ-Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI-Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR-Salih GÜNDOĞDU-Mehmet KİNSİZ-Murat KANT-Önder POLATOĞLU - Mustafa SEVİM –G. Hale Ö. COŞKUN - Maksut KARACA-Cengiz SUNAR-Necmettin BULUT‘ın iştiraki ile toplandı

Ö N E Rİ  :

 

                                 BÜTÇE, KESİN HESAP VE TETKİK KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 10.05.2018             

Rapor No                      : 2018/12                                                                

Konu                          : Necip Fazıl Kısakürek Liseler Arası Şiir

                                          Yarışması Ödül Töreni.

 

         KOMİSYON İNCELEMESİ :

        Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla Belediyesi işbirliğiyle imzalanan protokol ile edebiyatımızın mihenk taşlarından biri olan Necip Fazıl Kısakürek’in eserleri, fikirleri ve mücadelesi ile Büyük Ustanın hem anılması, hem anlatılması hem de yaşatılması maksadıyla 25 Mayıs 2018 Cuma Günü saat:11.00’de İdris Güllüce Kültür Merkezi’ndeNecip Fazıl Kısakürek Liseler Arası Şiir Yarışması Ödül Töreni” düzenlenmesi planlanmaktadır.

        5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14. maddesinin (a) fıkrasında “Belediyelerin kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor hizmetlerini yapar veya yaptırır.” ifadesi yer almaktadır.

       Söz konusu maddeye istinaden ve ekte belirtilen protokol kapsamındaki ödüllerin verilmesi makamınızca da uygun görülmesi halinde yazımızın Meclis’e havalesini tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 03.05.2018 tarihli ve 17615 sayılı teklifi komisyonumuzca incelenmiştir.

 

       KOMİSYON GÖRÜŞÜ

       “Necip Fazıl Kısakürek Liseler Arası Şiir Yarışması Ödül Töreni” ile ilgili teklif dosyası komisyonumuzca incelenmiş olup, Teklifin, Müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulü Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür. Meclisimize arz olunur.

 

       BÜTÇE VE KESİN HESAP VE TETKİK KOMİSYONU: Nuri ÖZYAVUZ(Kom.Bşk.), Bahrem KURUAĞAÇ(Kom.Bşk.Yrdc.), Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI (Rpr.), G.Hale Ö. COŞKUN(Üye), Necmettin BULUT(Üye).

 

      K A R A R : “Necip Fazıl Kısakürek Liseler Arası Şiir Yarışması Ödül Töreni.” ile ilgili Bütçe, Kesin Hesap ve Tetkik Komisyonunun 10.05.2018 tarihli ve 2018/12 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Mayıs Ay’ı Toplantılarının 11.05.2018 Cuma günü yapılan 3’üncü Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır

 

Ahmet ÇABUK

Meclis 1’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

Çiğdem ARSLAN

Divan Kâtibi

 

 

 
 

G Ö R Ü L D Ü

 

Dr. Şadi YAZICI

Belediye Başkanı