Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 09.05.2018 - 094

z23.05.2018

T.C.

          TUZLA

       BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                                                                        MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...11.05.2018....

KARAR NO

....094...

KARARIN

KONUSU

“Aydınlı Mahallesi 637 Parselin Güneyindeki Terkinli Alanın OSB Alanı Olarak Belirlenmesi 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden,            Serhan KURAL-İbrahim Nazmi İŞ-Av.Salih ÇEVİK-Soner BİBER-Çiğdem ARSLAN-Bahrem KURUAĞAÇ-İbrahim DENİZ-Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI-Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR-Salih GÜNDOĞDU-Mehmet KİNSİZ-Murat KANT-Önder POLATOĞLU - Mustafa SEVİM –G. Hale Ö. COŞKUN - Maksut KARACA-Cengiz SUNAR-Necmettin BULUT‘ın iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

                                    

                                                        İMAR KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 10.05.2018             

Rapor No                      : 2018/25                                                                

Konu                          : Aydınlı Mahallesi 637 Parselin Güneyindeki

                                      Terkinli Alanın OSB Alanı Olarak Belirlenmesi

 

            KOMİSYON İNCELEMESİ:

İlgi:     İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün 02.04.2018 Tarih ve 2018/145 sayılı yazısı.

            İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün İlgi yazısı ile; Aydınlı Mahallesi, 637 Parselin güneyinde bulunan tescil dışı alanda Teknik Altyapı Alanı oluşturulması hakkında Belediyemiz ile mutabakata varıldığı, 15.04.2016 tarih ve 700 sayılı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kararı ile uygun bulunarak söz konusu alanın Teknik Altyapı Alanına alındığı bildirilerek; OSB’ nin ihtiyaçları doğrultusunda Teknik Altyapı Alanını daha verimli bir kullanım alanı haline getirebilmek için, Aydınlı 637 Parselin güneyindeki ve OSB’ nin İlgi yazısının altında yeri işaretlenen terkinli alanın OSB Alanı olarak belirlenmesi talep edilmiştir.

            İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün İlgi talep yazısı gereği; iş bu İlgi yazı altında yeri işaretlenen,  Aydınlı Mahallesi, 637 Parselin güneyindeki Terkinli Alanın OSB Alanı olarak belirlenmesi için karar alınmak üzere yazımız ve eklerinin Belediye Meclisine havalesi hususunu tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 07.05.2018 tarihli ve 18056 sayılı teklifi komisyonumuzca incelenmiştir.

       KOMİSYON GÖRÜŞÜ:

       “Aydınlı Mah. 637 Parselin Güneyindeki Terkinli Alanın OSB Alanı Olarak Belirlenmesi” teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; Teklifin Müdürlüğüne iadesi Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür. Meclisimizin Onayına Arz olunur.

        İMAR KOMİSYONU: İbrahim DENİZ(Kom.Bşk.), İlker GÖKDEMİR(Kom.Bşk.Yrdc), İ.Nazmi İŞ (Rpr.), Mustafa SEVİM(Üye), Cengiz SUNAR(Üye).

 

        K A R A R : “Aydınlı Mahallesi 637 Parselin Güneyindeki Terkinli Alanın OSB Alanı Olarak Belirlenmesi” ile ilgili İmar Komisyonunun 10.05.2018 tarihli ve 2018/25 sayılı raporu, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Mayıs Ay’ı Toplantılarının 11.05.2018 Cuma günü yapılan 3’üncü Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır

Ahmet ÇABUK

Meclis 1’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

Çiğdem ARSLAN

Divan Kâtibi

 

 

 
 

G Ö R Ü L D Ü

 

Dr. Şadi YAZICI

Belediye Başkanı