Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 04.07.2018 - 117

z20.07.2018

             

                      T.C.
                     TUZLA
       BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                            MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...04.07.2018....

KARAR NO

....117...

KARARIN

KONUSU

“Arazi Islahı ve Ot Biçimi 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden,            Serhan KURAL-İbrahim Nazmi İŞ-Derya BACACI-İlker GÖKDEMİR-Av.Salih ÇEVİK-Soner BİBER-Çiğdem ARSLAN-Bahrem KURUAĞAÇ-İbrahim DENİZ-Salih GÜNDOĞDU-Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI-Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR-Mehmet KİNSİZ-Murat KANT-Kasım DURMAZ-Cengiz GÜLOĞLU-Önder POLATOĞLU –Naci AYDIN-Mustafa SEVİM–Yücel TÜRK-Maksut KARACA-Necmettin BULUT-Cengiz SUNAR‘ın iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

      HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 03.07.2018             

Rapor No                   : 2018/57                                                                

Konu                          : Arazi Islahı ve Ot Biçimi

 

           

           KOMİSYON İNCELEMESİ :

            İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Mülkiyetli veya Mülkiyetsiz bulunan alanlarda toprak birikintisi, çalılık, dikenlik veya yabani ot olan arazilerde; görüntü kirliliği ve yangın ihtimali ortadan kaldırmak uygunsuz kullanımı önlemek ve her yönüyle daha güvenli alanlar oluşturmak amacıyla; gerekli görüldüğü takdirde bu alanda toprak tesviye çalışmaları yapılarak, çalı, diken ve yabani ot temizliği yapılabilmesi huşunda karar alınması için yazımızın Meclis’e havalesi hususunu tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 02.07.2018 tarihli ve 25236 sayılı teklifi incelenmiştir.

        

           KOMİSYON GÖRÜŞÜ:  

           “Arazi Islahı ve Ot Biçimiile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; Teklif Müdürlüğünden geldiği şekliyle Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür.

           Meclisimizin onayına arz olunur.

 

           HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Av.Salih ÇEVİK (Kom.Bşk.), Kasım DURMAZ (Kom.Bşk.Yrdc.), Çiğdem ARSLAN (Rpr.), Av.Hüseyin İLDAN(Üye), Maksut KARACA(Üye).

           K A R A R : Arazi Islahı ve Ot Biçimi ile ilgili Hukuk, Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 03.07.2018 tarihli ve 2018/57 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Temmuz Ay’ı Toplantılarının 04.07.2018 Çarşamba günü yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır.

 

Ahmet ÇABUK

Meclis 1’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

İlker GÖKDEMİR

Divan Kâtibi

 

 

 
 


G Ö R Ü L D Ü
 

Dr. Şadi YAZICI
Belediye Başkanı