Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 07.09.2018 - 131

z28.09.2018

             

                      T.C.
                     TUZLA
       BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                            MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...07.09.2018....

KARAR NO

....131...

KARARIN

KONUSU

Tuz-Yap İnş.Yat. ve Paz. A.Ş’nin Banka Hesaplarının Haczedilememesi 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden,           Serhan KURAL-İbrahim Nazmi İŞ-Derya BACACI-İlker GÖKDEMİR-Av.Salih ÇEVİK-Çiğdem ARSLAN-Bahrem KURUAĞAÇ-İbrahim DENİZ-Salih GÜNDOĞDU-Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI-Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR-Mehmet KİNSİZ-Murat KANT-Şuayip AKMAN-Önder POLATOĞLU –Naci AYDIN-Mustafa SEVİM–Yücel TÜRK-Maksut KARACA-Necmettin BULUT‘un iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

      HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 06.09.2018             

Rapor No                      : 2018/68                                                                  

Konu                           : Tuz-Yap İnş.Yat. ve Paz. A.Ş nin Banka

                                          Hesaplarının Haczedilememesi

 

          KOMİSYON İNCELEMESİ :

 

           Belediyemizde çalışan taşeron personelimiz 696 sayılı KHK ile 01/04/2018 tarihi itibariyle, Şirket sermayesinin %99 u Tuzla Belediyesine ait olan TUZ-YAP İnş.Yat. ve Paz. A.Ş., bünyesinde istihdam edilmeye başlanmıştır.

          İlgili personel maaşlarının ödenmesi için Vakıflar Bankası Tuzla Şubesi nezdinde, TUZ-YAP İnş.Yat. ve Paz. A.Ş. adına TR21 0001 5001 5800 0730 7389 028 nolu maaş hesabı açılmıştır.

Söz konusu maaş hesabı ile alakalı vergi, sgk vb. borçlardan doğabilecek haciz işlemlerine karşı ilgili hesabın “ Kamu Hizmetine Tahsisli” olduğuna dair Meclis Kararı alınabilmesi için yazımızın Tuzla Belediye Meclisine havalesini, tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Mali Hizmetler Müdürlüğünün 31.08.2018 tarihli ve 32829 sayılı teklifi incelenmiştir.

        

          KOMİSYON GÖRÜŞÜ:  

          Tuz-Yap İnş. Yat. Ve Paz. A.Ş ‘nin Banka Hesaplarının Haczedilememesi” ile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; teklif Müdürlüğünden geldiği şekliyle Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür. Meclisimizin onayına arz olunur.

 

           HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Av.Salih ÇEVİK (Kom.Bşk.), Kasım DURMAZ (Kom.Bşk.Yrdc.), Çiğdem ARSLAN (Rpr.), Av.Hüseyin İLDAN(Üye), Maksut KARACA(Üye).

 

           K A R A R : Tuz-Yap İnş.Yat. ve Paz. A.Ş nin Banka Hesaplarının Haczedilememesi” ile ilgili Hukuk, Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 06.09.2018 tarihli ve 2018/68 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Eylül Ay’ı Toplantılarının 07.09.2018 Cuma günü yapılan 3’üncü Birleşimi, 1’inci Oturumunda oybirliği ile kararlaştırılmıştır.

Ahmet ÇABUK

Meclis 1’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

İlker GÖKDEMİR

Divan Kâtibi



 
 


G Ö R Ü L D Ü
 

Dr. Şadi YAZICI
Belediye Başkanı