Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Enerji Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı

z18.03.2015

Türk-Alman Hibrid Enerji Sempozyumu’nun ikinci gün programı, Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma yurt içi ve dışından çok sayıda konuk katıldı. Misafirleri selamlayan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, ekonomik, çevreci, insan sağlığına zarar vermeyen enerji yatırımlarının artmasının önemine değindi. 
Rüzgar Türbinleri, Enerji Konteynerleri ve Elektrik Depolama Sistemleri, Enerji verimli Mobil Jeneratörler, Özel Şebeke Tesisatları ve Destek Sistemleri, Güneş Enerjisinde İnce/Hafif Teknolojiler ana başlıklarını içeren sempozyumda, Bireysel Enerji depolama ve Hibrid Enerji Sistemleri değerlendirildi. Tuzla’da yapılan görüşmelerde Hibrit Enerji Sistemleri, REFU Elektronik Depolama Sistemleri, Yüksek Verimli CIS/CIGS Solar Teknoloji, Türkiye Yenilenebilir Enerji Sektör ve Lisanssız Elektrik Mekanizması, Özel Şebeke Tesisatları ve Destek Sistemleri, Rüzgar Enerjisi Teknolojisi konularında sunum yapıldı. 
Sempozyumda, sunumlarından ardından birlikte çalışma imkanları, ürünler konusunda eğitim, bireysel müşteri çözümleri ve ürünlerin pazarlanması konusunda ikili görüşmeler gerçekleştirildi.