Haberler

Haberler

Tuzla'da Bayram Sevinci Yaşandı

z20.07.2015

Ramazan'ın bereketini sokak iftarlarında paylaşan Tuzlalılar, gelenekleri yaşatan bayramlaşmada da birlik ve beraberliğini ortaya koydu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayram sabahını Mimarsinan Mahallesi'nde yaşadı. Mimarsinan Mahallesi Merkez Camisi cemaati, bayram namazının ardından bayramlaştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahalle sakinlerinin bayramını tebrik etti. Başkan Yazıcı, bayram namazının ardından Trabzon Ağasarlılar Derneği'nin her bayram sabahı düzenlediği bayramlaşmaya katıldı. Başkan Yazıcı, Trabzonlular ile birlikte keşkek yedi, vatandaşlarla bayramlaştı.
Tuzla’da ilçe protokolü ve halkın bayramlaşması, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Vekili Piyade Albay Mehmet Ali Tonga, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar bayramlaştı.