Güncel

Güncel

Tuzla Marina, Mesleki Eğitimlerle İşsizlere Kucak Açıyor

z13.01.2015

Tuzla Marina bünyesinde istihdam edilecekler için mesleki eğitimler başladı. Mesleki eğitim almak isteyenlerin yoğun başvuruları nedeniyle kayıt dönemi 16 Ocak 2015 Cuma gününe kadar uzatıldı.
Tuzla Marina’nın ihtiyacı doğrultusunda yönetici, tezgahtar, Otel temizlik/güvenlik, garson,  AVM güvenlik/ temizlik, bulaşıkçı, mutfak personeli, ön büro/muhasebe, şoför ve gişeci iş kollarında 2.127 kişinin istihdam edileceği projede mesleki eğitimler verilmeye başlandı. Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sürdürülen projenin ilk eğitim konusunu Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi oluşturdu. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Pazarlama Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Ahmet Başcı, adaylara satış ve pazarlama teknikleri eğitimi verdi.
Tuzla Marina’nın personel adaylarına beden dili ve etkili iletişim teknikleri, zaman yönetimi, stres yönetimi, satış ve pazarlama teknikleri, performans değerleme teknikleri, iş tatmini, liderlik, motivasyon ve verimlilik yönetimi, hijyen eğitimi, müşteri ilişkileri eğitimi ve genel muhasebe eğitimi konularında hafta içi 09.00-15.00 saatleri arasında Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde eğitim veriliyor.