Güncel

Güncel

Hayal Ağacı, Hayalleri Gerçekleştirmek İçin Yola Çıktı

z22.04.2015

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin Tuzla’da gövde bulan ‘Hayal Ağacı’nın bir dalı Iğdır’a, bir dalı da Manisa’ya uzanıyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hayalleri gerçekleştirmek üzere yola çıkan üniversiteli gençleri uğurladı. 
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) Üniversiteliler Platformu, 19 farklı üniversiteden 24 genç ile Hayal Ağacı projesini başlattı. Kitap, oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve kıyafet toplayan üniversiteli gençler, hediyelerini önce Iğdır’ın Aralık ilçesindeki Yukarı Çamurlu Köyü Ortaokulu’na, ardından Muğla’nın Sungur Köyü İlkokulu’na götürecek. TUZGEM’li öğrenciler, 23 Nisan Şenlikleri kapsamında öğrencilere yönelik etkinlikler, tablet ödüllü yarışmalar, bilgi ve becerilerini geliştirici faaliyetler düzenleyecek. 
Organizasyona isim veren hayaller de bu organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek. 2 okuldan 12 öğrencinin hayallerini öğrenerek Tuzla’ya dönecek olan gençler, daha sonra bu öğrencileri Tuzla’da misafir edecek, onları hayalini kurdukları meslek grubundan önemli isimlerle bir araya getirecek. 

Hayal Ağacı, Tuzla’dan Yola Çıktı
TUZGEM Üniversiteliler Platformu, Hayal Ağacı projesi için Tuzla’dan yola çıktı. Gençler, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada tarafından uğurlandı.