4 YENİ OKUL DAHA

z06.01.2021

Tuzla Şifa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 24 derslikli Fatih Sultan Mehmet İlkokulu toplam 9 milyon 500 bin Türk Lirası yatırım ile tamamlanarak tabelası asıldı. Ayrıca okulun çevre düzenlemesi de Belediyemiz tarafından yapılmıştır.

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Barış Manço Ortaokulu’nun tek dersli sisteme geçebilmesi için planlanan 16 derslikli ve 10 milyon yatırımlı ek hizmet binasının kullanıma hazırdır.

Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi’nde yapımına başladığımız Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Ortaokulu’nun yapımını tamamladık. 24 derslikten oluşan okulun, 2021-2022 yılında, eğitim öğretim hayatına başlaması planlanıyor.

Aydınlı Mahallemize, bir bağışçımızın destekleri ile 25 milyon Türk Lirası bedel ile 2020 yılında tamamladığımız Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, eğitim öğretim hayatına devam ediyor. Okulumuzun kotrollük ve fenni mesullükleri Tuzla Belediyemiz tarafından yapıldı.