Haberler

Haberler

Ortak Akılla Kültürümüzü Yaşatıyoruz

z25.05.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte, ortak akılla kültürümüzü yaşatıyoruz.” şeklinde konuştu.
6. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de 22 Mayıs 2015 Cuma günü Yozgatlılar Gecesi düzenlendi. Tuzla sahil tören alanında düzenlenen geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, Tuzla ve çevresinde yaşayan Yozgatlılar katıldı. 

Kültürel Hizmetlerimizi Markalaştırıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki en güzel hizmetlerinden birisinin Yöresel Geceler olduğunu söyledi. Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte sürdürülen bu hizmetin Rumeli ve Anadolu Kültür Merkezleri ile daha da güçleneceğini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da dernekler ile birlikte en güzel çalışmalarımızdan birini ortaya koyuyoruz. İnsan ekseninde bir hizmet ağı oluşturmaktan, insana yatırım yapmaktan mutluluk duyuyoruz.
Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte, ortak akılla kültürümüzü yaşatıyoruz. Anadolu Kültür Merkezi ve Rumeli Kültür Merkezi ile kültürel hizmetlerimizi markalaştırıyoruz. Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte sosyal bağımızı güçlendiriyoruz, kültürümüzü tanıtıyoruz, gelenek ve göreneklerimizi gelecek kuşaklara aktarıyoruz” dedi.
Yozgat’ın meşhur testi kebabı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından sahnede kırıldı. Gecede, Yozgat yemekleri tanıtıldı. Yozgatlılar, yöresel sanatçıların konseri eşliğinde eğlendi.