Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ve bu yıl 3.sü düzenlenen Genç Gönüllüler Ligi” sosyal sorumluluk projesi törenle başladı. İyilikte 1. olan ekip Paris Disneyland Gezisi ile ödüllendirilecek. Başkan Yazıcı, ilk 10 takım oyuncularına da notebook hediyesi sözü ile sürpriz yaptı.

Tuzlalı Gençlerin İyilikte Yarıştığı 3. Genç Gönüllüler Ligi Başladı

Tuzla Belediyesi, Tuzla sahil tören alanında faaliyet gösteren İBB Tanzim Satış Noktası’nda vatandaşlara sabah saatlerinde çay ve çorba ikramında bulunuyor.

Tuzla Belediyesi, İBB Tanzim Satış Noktası’nda Vatandaşlara Çay ve Çorba İkramında Bulunuyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla düzenlenen 3. Tuzla Kitap Fuarı, 22 Şubat’ta Tuzla Marina’da başlayacak. 10 gün sürecek fuarda 150’nin üzerinde yayın evi, 300’e yakın yazar ve şairin düzenleyeceği imza ve söyleşilerle on binleri kitaplar ile buluşturacak.

3. Tuzla Kitap Fuarı, 22 Şubat-3 Mart Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla’nın Gönüllü Kadınları, ihtiyaç sahiplerine yardım elini ilmek ilmek dokuyarak ulaştırıyor. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin pekişmesinde el emeği, göz nuru ve maharetini de ortaya koyan kadınlar, Vanlı öğrencilere atkı ve bere gönderdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Yardımları İlmek İlmek Dokuyarak Ulaştırıyor

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim Komisyonu ve Yeşilay Tuzla Şubesi işbirliği ile aktif Kadın Kent Gönüllüleri’ne yönelik Teknoloji Bağımlılığı semineri düzenlendi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Yeşilay, Teknoloji Bağımlılığı Semineri Düzenledi

Tuzla Belediyesi, yıllarını tiyatroya veren duayenleri ilçenin sanatseverleri ile bir araya getiriyor. Tuzla Belediyesi kültür ve sanat merkezlerinde ücretsiz sahnelenen tiyatrolara sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Tuzlalı Sanatseverler, Tiyatronun Duayen İsimleriyle Kültür ve Sanat Merkezlerinde Buluşuyor

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Baybutlular misafirlerini at sırtında karşıladı.

Bayburtlular Tuzla’da Birlik ve Beraberliğinin Gücünü Gösterdi

Tuzla Belediyesi, Sultan Albülhamid Han’ı vefatının 101. sene-i devriyesinde özel program ile andı. Payitaht Abdülhamit dizisinin oyuncuları geçmişten günümüze yaşanılanları tarihi gerçekler ve kültürel gelişim süzgecinden geçirerek paylaştı.

Tuzla Belediyesi, Abdülhamid Han Özel Programı Düzenledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla her yaştan Tuzlalı’ya spor yapma imkanı sağladığı ve 37 branşta 2.500 kursiyerin ücretsiz yararlandığı ‘Tuzla’da Spor Zamanı’ kursları bahar sezonu açılışında renkli görüntüler yaşandı. Kursiyerler yeteneklerini başarıyla sahneledi.

Tuzla’da Spor Zamanı Bahar Sezonu Açılışında Renkli Görüntüler Yaşandı

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Çankırılılar yaren geleneği ile gece düzenledi. Çankırılılar, yaren geleneğini karşılamadan halk oyunlarına kadar gecenin tümünde yaşattı.

Çankırılılar, Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Yaren Geleneğini Yaşattı