Haberler

Lisanslı sporcuların bulunduğu ulusal ve uluslararası organizasyonlarda önemli başarılar elde ederek Tuzla’nın adını dünyaya duyuran Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Gurur Duyuyoruz

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 4.sü düzenlenen Gisbir Boat Show Tuzla Fuarı’na katıldı.

Üretmenin Keyfini Hep Birlikte Yaşıyoruz

Sosyal yardımları tek çatı altında toplayıp alan el ile veren eli buluşturan Gönül Elleri Çarşısı giyimden beyaz eşyaya, mobilyadan kırtasiye malzemesine kadar birçok konu da ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi ve hayırseverler tarafından oluşturan Gönül Elleri Çarşısı Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine birçok konuda destek oluyor.

Sınırları Aşan İyilik Neferleri

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Hayvan Hakları Komisyonu Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ücretsiz mama dağıttı.

Tuzla’nın Sevimli Sakinleri

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ndeki minik öğrenciler 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü kutladı.

Onlar Bize Emanet

8-14 yaş aralığındaki gençlerin, güvenli bir ortamda ders çalışmaları, kitap okuma alışkanlığı kazanmaları, boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmeleri, sosyal alanda yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yayla Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen yeni şubesi ile eğitim-öğretim dönemine başladı.

Bilgi Evi Ailesi Büyüyor

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde kutlandı.

Biz Hep Gönül Gönüle

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde kutlandı.

Tuzla Belediyesi 2019-2020 Kültür Sanat Sezonu “Anadolu: Kültürlerin Mozaiği” temalı açılış programı, 27 Eylül 2019 Cuma günü saat 19.00’da İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Anadolu Mozaiği Kültür Geçidi

Tuzla’daki Hemşeri Dernekleri Kadın Kolları temsilcileri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kadın Gözü Farklı Bakar

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim ve sosyal belediyeciliği bir araya getiren projesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 6.yılında da hizmet vermeye devam ediyor.

Şimdi AÇEM’li Olduk