Haberler

Sektörün bütün paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması Sign of the City Awards jürisi iki gün süren toplantılarla başvuruları değerlendirdi. Şehrin imzası seçilen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında bu akşamki ödül töreninde açıklandı.

E=MC2 ‘ye Büyük Ödül..!

23 Kasım-01 Aralık 2019 tarihleri arasında milli takımımız Dünya Kick Boks WAKO Şampiyonası’nda büyük başarıya imza attı.

Şampiyonlar yine Tuzla’dan

5 Aralık Dünya Gönüllüler günü nedeniyle Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri tarafından etkinlik düzenlendi.

Kalplerin Birleşmesidir "Gönüllülük"

Güzel şehrimiz Tuzla, bir yandan sonbahar mevsiminin güzelliklerini yaşarken bir yandan da kışa hazırlanmaya devam ediyor.

Tuzla Kışa Hazır

Tuzla Belediyesi geri dönüşüm hakkında bir yandan bilgilendirme, eğitim çalışmaları ve uygulamalar yaparken diğer yandan da geri dönüşüm atık toplama noktalarının yaygınlaştırılması konusunda çalışmalarına sistematik olarak devam etmektedir.

Her Atık Çöp Değildir

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından 3 Aralık farkındalık günü kapsamında 9.Geleneksel “Engellerimiz Engel Değil” Gösterisi düzenlendi. Etkinliğe Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu katıldı.

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

‘Eğitim Kenti Tuzla’da gençlerin toplumsal farkındalığını artıran Genç Liderler Akademisi, 3. döneminde de gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Gençlik=Gelecek

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayrak törenlerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı katılmaya devam ediyor.

Tuzla’da Bayrak Törenleri Devam Ediyor

Yıl içerisinde geleneksel hale gelen bayrak törenleriyle okullarda öğrencilerle bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 24 Kasım Öğretmenler Gününde de geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerin yanındaydı.

“Gücün Kaynağı Gerçek Bilgidir”

25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ne, Tuzla Belediyesi “Mutluluk Elinde Öfkene Yenilme” başlığı ile çeşitli etkinliklerle dikkat çekti.

Toplumun Mimarı Kadındır