Haberler

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “6. Geleneksel Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru”nda 144 başarılı öğrenci, derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllendirildi.

6. Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru’nda 144 Öğrenci Ödüllendirildi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ihtiyaç sahibi kadınlara el sanatlarını öğreterek hem meslek sahibi yapıyor hem de üretilen ürünlerin satışını sağlıyor. İhtiyaç sahibi kadınların ürünleri her hafta Tuzla Pazarı’nda da satışa sunularak aile bütçelerine katkı sağlanıyor.

Tuzla’da İhtiyaç Sahibi Kadınlar Üreterek Kazanıyor

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Mart ayının Kadın Kent Gönüllüleri’ni seçti. Mart ayının gönüllülerine, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na yeni katılan Kadın Kent Gönüllüleri ile yapılan bilgilendirme toplantısında hediye verildi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Her Ayın Kadın Kent Gönüllüsü’nü Seçiyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da törenlerle kutlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayramda makamını Zübeyde Hanım İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Selin Toruk’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tuzla’da Coşkuyla Kutlandı

Tuzla Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Çocuk Festivali düzenledi.

Her Yaştan Tuzlalı, Bayram Sevincini Tuzla Belediyesi Çocuk Festivali’nde Yaşadı

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları final ve ödül töreni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları Ödülleri, 23 Nisan’da Sahiplerini Buldu

Tuzla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk etkinliği Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi şubelerinde düzenledi. Minik kursiyerler, kendilerine armağan edilen günün sevincini birlikte yaşadı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, komisyona kayıtlı çocuklara yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Ücretsiz halk oyunları, müzik ve resim kurslarında eğitim alan çocuklar, eğlenerek öğreniyor ve sosyalleşiyor.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kayıtlı Çocuklara Ücretsiz Kurslar Düzenliyor

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz “Gebelik Bilgilendirme Sınıfı” kuruldu. 3 hafta süren ve herkese açık olan eğitim programında sağlıklı ve bilinçli annelerin yetişmesi amaçlanıyor.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde “Gebelik Bilgilendirme Sınıfı” Düzenleniyor

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı 30 özel çocuğumuz, yıl içerisinde yaptığı çalışmaları resim sergisinde bir araya getirdi. Sergide 12 farklı teknikle hazırlanan 222 eser sergilendi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı Özel Çocuklarımız, Yeteneklerini Sergiledi