Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu yılki 8. Halk Meclisi toplantısını Evliya Çelebi Mahallesi’nde düzenledi.

Başkan Yazıcı, Evliya Çelebi Mahallesi'nde Halk Meclisi Düzenledi

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 7’den 70’e 3 kuşağın buluşmasına ev sahipliği yaptı. Büyüklerimizin bilgi ve tecrübesi, gençler ve çocukların enerjisiyle buluştu, ortaya çıkan sinerji ile keyifli bir gün yaşandı.

3 Kuşak, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Birbirine Sevgiyle Sarıldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliğiyle komisyona kayıtlı ailelere sosyal ve hukuki hakları ile ilgili bilgi verildi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, “Özel Çocuklarımız”ın Ailelerini Hakları Hakkında Bilgilendirdi

Tuzla Belediyesi, “Aile ve Sevgi” temasıyla ücretsiz Türk Sinema Günleri düzenliyor. “Sinema Yollarda” isimli proje aynı temalı söyleşi ile başladı.

Yeşilçam’ın “Aile ve Sevgi” Temalı Filmleri Tuzla Belediyesi Sinema Günleri’nde

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Mahalle Muhtarları ve Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği işbirliğiyle 310 ihtiyaç sahibi ve yetim çocuğa kışlık kıyafetleri alındı. Çocuklar, kendileri için belirlenen limit karşılığı istediği kıyafeti seçerek aldı.

Soğuk Günlerin Sıcak Hediyesi Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan

Tuzlalı vatandaşlar, Cuma namazının ardından Evliya Çelebi Camisi avlusunda toplanarak ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İsrail ve batının Kudüs’e zulüm yapmasına birlik ve beraberliğimizle müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Tuzla, Kudüs İçin Ayakta

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda aktif görev alan Kadın Kent Gönüllüleri ile Dünya Gönüllüler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

Tuzla’nın Gönüllü Kadınları, Dünya Gönüllüler Günü’nü Birlikte Kutladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışmasında 1.lik ödülü kazanan “Gönül Hanem” isimli sosyal belediyecilik projesi, 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'nde yerini aldı.

Tuzla Belediyesi, “Gönül Hanem” Projesiyle 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'ne Katıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte katıldığı söyleşide “Kadınlarımızın hem seçme hem de seçilme hakkına sahip çıkmasını, bu hakkı sonuna kadar kullanmasını tavsiye ediyorum” mesajını verdi.

Tuzlalı Kadınlar, Birlik ve Beraberliğini Bir Kez Daha Gösterdi

Tuzla Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hz. Mevlana’yı vuslatın 744. yıldönümünde vasiyetindeki gibi Şeb-i Arus programıyla andı.

Tuzla Belediyesi, Hz. Mevlana’yı Şeb-i Arus Programıyla Andı