Haberler

Koronavirüs ile mücadeleye destek olmak için herkesin evde olması bizi birazda eskilere götürdü. Hani o eski zamanların sembolü olmuş albümlerin yerini akıllı telefonlar almış olsa da hayatımızın bir parçası olan teknoloji bizler için yeni bir paylaşım imkanı sunuyor.

EVDEKİ KARE

Tuzla Belediyesi, ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TUZLA’YI TEMİZLİYORUZ

Tuzla Belediyesi Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, halk sağlığını korumak ve vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla tüm imkanlarını seferber ediyor.

TEMİZLİK ELİMİZDE

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geleneksel sosyal medya halk günü uygulamasına devam ederek E-Belediyecilik uygulamasına farklı bir güncel boyut kazandırdı.

TUZLA SOSYAL MEDYADA BULUŞTU

Ülkemiz genelinde hassasiyetle sürdürülen Korona Virüs ile mücadele çalışmaları ilçemizde de genişletilerek aralıksız sürdürülmektedir.

BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri çarşısı gönüllülük esasına dayanan çalışmalarını Koronavirüs mücadelesine de taşıdı.

GÖNÜL ELLERİNDEN MASKE DESTEĞİ

Tuzla Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Tuzla Gençlik Merkezi (TUZGEM) ve Bilgi Evleri’nde verilen eğitimler, Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla gerçekleştirilen kısıtlamalara destek olmak üzere, bir süreliğine internet üzerinden verilmeye devam edecek.

KESİNTİSİZ EĞİTİM

Tuzla Belediyesi Koronavirüs salgını ile mücadeleye tüm imkanları ile aralıksız devam ediyor. Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk gün itibari ile mücadele seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi ekipleri, her alanda çalışmalarını sıklaştırdı.

TUZLA’DA COVID-19 TEDBİRLERİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Boat Show’da açtığı stant ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

GÖNÜL ELLERİ BOAT SHOW’DA

Tuzla Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği satranç turnuvası, Şelale Park Bilim Merkezi’nde yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen elemeler sonunda 6 kategoride ilk üçe girenlere ödül verildi.

TUZLA SATRANÇ TURNUVASI