Haberler

Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki okulların boya ve badana işlerini yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlığını sürdürüyor. Tuzla Belediyesi bu yıl 19 okulu boya ve badana çalışmalarıyla yeniliyor.

'Eğitim Kenti Tuzla'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi, Okulları Yeni Eğitim Yılı Öncesinde Temizliyor

Tuzla Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak tüm mahallelerde düzenlendiği Mahalleler Şenleniyor etkinliği, bu yıl da devam ediyor. Çocuklar şenlikte doyasıya eğleniyor, yetişkinler de nostaljik açık hava sinemasında keyifli zaman geçiriyor.

Tuzla'nın Her Mahallesi'nde 1 TIR Dolusu Şenlik Var

Tuzla’da Kurban Komisyonu, bu yıl ilçede 14 alanda kurban satış yeri, 20 alanda kurban kesim yeri kurulmasına izin verdi. Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekipler, satış ve kesim için belirlenen yerlerde hazırlık çalışmalarını yakından takip ediyor.

Tuzla Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında bölge sakinlerine verdiği sözü tutarak Emlak Konutları ve Şehriyaz Konutları’nda her hafta halk pazarı kurulmasını sağladı.

Başkan Yazıcı, Sitelerin Pazar Talebini Karşıladı

Tuzla Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gençlik projelerini destekleme programı kapsamında 7 Bölge 7 Renk Kültür Sanat Kampı’na ev sahipliği yapıyor.

‘7 Bölge, 7 Renk’ Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı'nda

Tuzla Belediyesi’nin kardeş ilçeleri Van’ın Saray ve Özalp ilçesi ile Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden gelen kızlar, Tuzlalı yaşıtlarıyla birlikte Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı etkinliklerine katıldı.

Kardeş İlçelerin Gençleri, Tuzla'daki Kardeşleriyle Kampa Girdi

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Meltem Baş, Dünya Oyunları’na bu yıl ilk kez eklenen Muay Thai branşında 3. olarak bronz madalya kazandı.

Tuzla Belediyesi Sporcusu Meltem Baş, Dünya Oyunlarında 3. Oldu

Tuzla Belediyesi Yaz Futbol Okulları’nda 297 çocuk, 4 antrenör gözetiminde ücretsiz eğitim alıyor. Çocuklara futbolun yanı sıra kişisel gelişimini sağlayan eğitimler de veriliyor.

Tuzla Belediyesi Yaz Futbol Okulu, Türk Sporuna Yeni Yetenekler Kazandırıyor

Tuzla Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen “Açık Hava Sinema Günleri”, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda başladı.

Tuzla Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri Başladı