Haberler

Dünya Temizlik Günü kapsamında Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) ve Bilgi Evi gençleri doğaya atılan çöpleri toplayarak daha temiz bir dünya mesajı verdiler

Tuzlalı Gençlerden Doğa Sevgisi ve Çevre Bilinci Mesajı

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Tuzla'da düzenlenen etkinliğe 7’de 70’e sporseverler katılarak yürüyüş, bisiklet ve egzersiz hareketleri yaptı.

Avrupa Hareketlilik Haftası Nedeniyle Tuzla’ da Spor Etkinliği Düzenlendi

Saz ve söz kültürünün Anadolu'daki en önemli ustalarından, mütevaziliğiyle gönüllerde taht kuran ve “Bozkırın Tezenesi” lakabıyla da bilinen ünlü halk ozanı Neşet Ertaş vefatının 8’inci yılında Tuzla’da anıldı.

TUZGEM Öğrencilerinden Muhteşem Neşet Ertaş Anma Programı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ekolojik Pazarı, sağlıklı hayat ile doğal bir yaşam için özünde doğa sevgisi ve çevreye saygı olan anlayışıyla Tuzla Belediyesi Organik Ürün Çarşısı içindeki yerini alıyor.

Gönül Elleri Çarşısı Organik Pazar'da Ekolojik Ürünler İle Yerini Aldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu, Tuzla'da yaşayan gazilerimizi ziyaret etti.

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISINDAN GAZİLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Uzaktan eğitim gören hiçbir öğrencimiz tableti olmadığı için derslerinden uzak kalmasın diye “ Askıda Tablet” kampanyamızı başlattık. Kampanyamızın duyurusunu daha bir hafta önce yapmış olmamıza rağmen binlerce tablet ve bağış talebi aldık. Kampanyamıza olan ilgiden çok memnunuz inşallah “Askıda Tablet” kampanyamızla Tuzla’da bilgisayarı, tableti olmayan, online olmayan hiçbir ev kalmayacak.”

Askıda Tablet ile Kesintisiz Eğitime Tam Destek

Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yeni nesil eğitim portalı olan ‘E-HADİ Evden Hayata Katıl’ projesi hayata geçiyor

E-HADİ Evden Hayata Katıl’ Projesi

Şelale Eğitim Parkı etkinliklerimizin merkezi oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “koronavirüs ile mücadelemizi sürdürürken sosyal hayatımızı destekleyen etkinlikleri de mümkün olduğunca, gerekli tedbirleri alarak yapmaya devam edeceğiz”

TUZLA’DA ‘YENİ NORMAL KÜLTÜR SANAT SEZONU’ TAMAMLANDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Tuzla’da denetimler devam ediyor.

“SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Tuzla’da denetimler devam ediyor.

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır devam eden tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapusunu verdi. Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde konuşan Başkan Yazıcı; “Geçmişten gelen bu kanayan yaraları çözmek içinde hep beraber uğraşıyoruz.” dedi.

TUZLA’DA 250 AİLE DAHA TAPUSUNA KAVUŞTU! GEÇMİŞTEN GELEN SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ