Haberler

Pendik-Kaynarca-Tuzla metro hatlarının yapım çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılıyor. Toplam 13 kilometre uzunluğuna 7 istasyondan oluşan hatların 34 ayda tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Pendik-Kaynarca-Tuzla Metro Hattının Yapımı Yeniden Başlıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin yılsonu pikniğine katıldı.

Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Yılsonu Pikniğine Katıldı

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Akfırat mesire alanında yılsonu pikniği düzenledi. Pikniğe katılan kursiyerler ve anneleri, yarışmalarda doyasıya eğlendi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Pikniğinde Çocuklar ve Anneleri Yarıştı

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Özel Çocuklar Özel Eğitim Merkezi, “Özel Çocuklar” için 2 günlük etkinlik düzenledi

Tuzla Kent Konseyi, ‘Özel Çocuklar’a 2 Günlük Etkinlik Düzenledi

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, YKS’ye sayılı günler kala Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği yılsonu pikniğinde bir araya geldi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Kursiyerleri, YKS Öncesi Piknikte Buluştu

Tuzla Belediyesi’nin 10 farklı merkezde 18 farklı branşta yaş sınırı olmaksızın düzenlediği “Tuzla’da Spor Zamanı” kursiyerleri, birlikte piknik yaptı.

‘Tuzla’da Spor Zamanı’ Kursiyerleri, Birlikte Piknik Yaptı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Şifa Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde ‘Esnaf Toplantıları’ düzenledi. Başkan Yazıcı, 2 cadde için dile getirilen ulaşım alternatiflerine esnafın imzalı görüşü ile karar vereceklerini ve uygulayacaklarını açıkladı.

Tuzla Belediyesi, Ortak Aklı Harekete Geçiren Bir Uygulama Daha Yapıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’na kayıtlı büyüklerimizi Ramazan Bayramı’nın 1.gününde evlerinde ziyaret ederek el öptü, bayramlarını kutladı

Başkan Yazıcı ve Eşi, Bayramda Büyüklerimizi Ziyaret Etti

Ramazan Bayramı, Tuzla’da huzur ve sevinç içinde idrak edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Tuzla Halkı, Kardeşlik Bağını Ramazan Bayramı’nda da Yaşattı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayramda hemşehri derneklerinin bayramlaşma programlarına katıldı. Farklı yörelerin sakinleriyle bayramlaşan Başkan Yazıcı, “Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” temennisinde bulundu

Başkan Yazıcı, Hemşehri Dernekleriyle Bayramlaştı