Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı Özel Çocuklarımız, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nda Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı seremonisine çıkarak Türk Telekom Stadyumu’ndaki taraftarı ve ekran başındaki milyonları selamladı.

Galatasaray’dan Özel Çocuklarımıza Anlamlı Jest

Osmanlı sanat geleneğinin günümüz temsilcilerinden Sanatçı Mehmet Tarakçı’nın Kehribar Resim ve Marküteri Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergileniyor.

Kehribar Resim ve Marküteri Sergisi, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergileniyor

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, kursiyerleri arasında Bilgi Yarışması düzenledi. 100 kursiyerin katılımıyla düzenlenen yarışmanın finalinde 25 kursiyer, kura çekimi sonrası 5 masaya ayrılarak bilgileriyle yarıştı. Yarışmaya katılan herkes bilgisiyle kazandı.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Kursiyerleri, “Bilgi”leriyle Yarıştı

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin “Engellerimizi Sporla Aşıyoruz” projesi kapsamında Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Orhanlı Spor Özel Çocuklar Futbol Takımı halı saha futbol maçında ter döktü.

Tuzla’da Engeller Sporla da Aşılıyor

Tuzla’nın gönüllüleriyle buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İnsan olarak içinde yaşadığımız topluma, millete karşı büyük vebal ve sorumluluk altındayız. Birlik ve beraberliğimiz bizi her zaman güçlü kılar. Gönüllülük ruhunun, paylaşmanın, yardım etmenin ve yardımseverliğin artması için tüm imkanlarımızı sağlıyoruz” measjı verdi.

Tuzla, “Gönüllüleri”yle Büyüyor

Zengin kültürümüzün izlerini taşıyan Anadolu Gelinleri Düğün programının galası Tuzla’da yapıldı. Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nun yöresel lezzet ikramlarının ardından Anadolu gelinlerinin gelin alma, kına gecesi, düğün alayları ve yöresel oyunları geçmişin tüm izleriyle tanıtıldı.

Tuzla Mozaiği, Anadolu Gelinleri Düğün Programında Buluştu

Gönüllü hizmetleri ve sosyal faaliyetleri ile Tuzla’da sosyal dayanışma ve birlikteliğin en önemli aktörleri arasında yer alan Kadın Kent Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından ağırladı.

Tuzla’nın Gönüllü Kadınları, Büyük ve Güçlü Tuzla Ailesinin Kalbi Oldu

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Dünya Kadın Hakları Günü’nde Bilim Kadınları Sergisi Düzenledi

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde "Bilim Kadınları Sergisi" düzenledi. “Bilime Kadın Eli Değerse” isimli sergide 12 bilim kadınının hayat hikayeleri, kız öğrenciler tarafından canlandırıldı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, yaşadıkları döneme damga vuran, eserleri dilden dile dolaşan sanatçıları hayat hikayeleri ve şarkılarıyla “İz Bırakanlar-Nostalji” programında yaşattı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, “İz Bırakanlar”da Nostalji Yaşattı

Tuzla Belediyesi Kışa Merhaba Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bir insana yapılabilecek en büyük iyilik, aklını kullanmasını öğretmektir” diyerek bu spora desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Tuzla Kışa Merhaba Satranç Turnuvası’nda Sporcular Strateji ve Taktikleriyle Yarıştı