Haberler

Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hemşire Nesrin Elsever’in ilk kişisel sergisi “Sessiz Renkler”, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergileniyor.

Sessiz Renkler, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergileniyor

Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden Şoför Nebahat, bu kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluştu. 2 perdelik müzikli oyun Şoför Nebahat, Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

‘Şoför Nebahat’, Tuzla’da Seyirciyle Buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü Tuzla’da coşkuyla kutlandı. Tuzla sahil tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunan muhtarlar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın davetlisi olarak kahvaltılı toplantıda ağırlandı.

Tuzlalı Muhtarlar, Günlerini Birlik ve Beraberlik İçinde Kutladı

Tuzla Belediyesi, “Müziğin Kararında” isimli müzikli söyleşi programları düzenliyor. Sezonun ilk programında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nu konuk eden Hakan Dedeler, “Tuzla’yı kültür ve sanatın mavi şehri olarak düşünüyorum” dedi.

Kültür ve Sanatın Mavi Şehri; Tuzla

Tuzla Belediyesi’nin proje koordinatörlüğünü yaptığı uluslar arası proje ile termal ve spa çalışanlarının akreditasyonu ve daha iyi bir seviyeye gelmesi için müfredat oluşturuldu. Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve 2,5 yıl süren Erasmus projesi ile dünya çapında örnek oluşturacak bir eğitim programı hazırlandı.

Tuzla Belediyesi, Uluslararası Projeyle Eğitim ve İstihdamda Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü “Evcilik Oyunu” isimli tiyatro ile yeni sezonda perdelerini açtı. Oyunu izleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençlerimizin başarısı takdire şayandır. Hepsi profesyonel gibiydi. Gurur duyduk” dedi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Sezon Açılışında Evcilik Oyunu’nu Sahneledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda görev alan aktif Kadın Kent Gönüllüleri ile yaptığı toplantıda yeni dönem proje ve çalışmaları değerlendirdi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Başkasının Gözünden Mutluluğu Öğrendik

Tuzla Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) tarafından Dünya El Yıkama Günü olarak kabul edilen 15 Ekim’de “Hijyen ve Önemi” konulu seminer düzenledi.

Tuzla Belediyesi, Dünya El Yıkama Günü’nde Hijyen ve Önemi Semineri Düzenledi

TV programcısı Bekir Develi, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen “Anadolu’nun İrfanı” isimli söyleşide Tuzla halkıyla buluştu. İşi vesilesiyle ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerini gezip görme fırsatı bulan Develi, bu tecrübe ile Anadolu’nun gönlündekini yerini vurguladı.

Tuzla Belediyesi, Sezonun İlk Söyleşisinde Bekir Develi’yi İlçe Halkıyla Buluşturdu

Tuzla Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, sezonun ilk konserinde Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirdi.

Tuzla Belediyesi THM Topluluğu, Sezonu Neşet Ertaş’ın Türküleriyle Açtı