Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve personeli ile bayramlaştı.

Başkan Yazıcı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle hayırsever İşadamları Abdullah, Süleyman, Mehmet Örs kardeşlerin annelerinin hayrına yaptırdığı Hacı Zarife Örs Cami, kılınan ilk cuma namazının ardından dualarla ibadete açıldı.

Hacı Zarife Örs Camii, Dualarla İbadete Açıldı

Tuzla Belediyesi 2.Genç Gönüllüler Ligi’nde sıralamaya giren ekipler, bayram öncesi geziler ile ödüllendirildi.

Genç Gönüllüler Finalistleri, Ödülleriyle Bayram Sevincini 2’ye Katladı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle ‘Dekoratif El Sanatları’ kursu düzenlendi.

Dr. Fatma Yazıcı: Üreten Kadınları Her Platformda Destekliyoruz

Tuzla Belediyesi Hemşehri Dernekleri Platformu, ABD kaynaklı ekonomik saldırıya sert tepki göstererek yerli ve milli ürün tüketimi çağrısında bulundu. Platform, “Ülkemizin geleceği için her zaman ve koşulda devletimizin yanındayız. Aziz milletimizin vatan sevgisi ekonomik saldırılarla dize getirilemez ve getirileyemecektir” mesajı verdi.

Tuzla Belediyesi Hemşehri Dernekleri Platformu’ndan Yerli ve Milli Ürün Tüketimine Davet

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında erkek öğrencilerin katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi. Turnuvada Kampçılar takımı şampiyon oldu.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Futbol Turnuvası’nda Kampçılar Şampiyon Oldu

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Yaz Okulu’na katılan kursiyer anneler ve çocuklarına Tuzla Belediyesi Bilim Merkezi’nde Bilim Şenliği düzenledi. Şenlikte kursiyerlerin ilginç icatları da sergilendi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Bilim Şenliği Düzenledi

Tuzla Belediyesi, ÖSYM tarafından yapılan YKS tercih sürecinde üniversite tercih danışma günleri düzenleyerek adaylara yardımcı oluyor. Üniversite tercih danışma günleri, 14 Ağustos 2018 Salı günü sona erecek

Tuzla Belediyesi, Üniversite Tercih Danışma Günleri Düzenliyor

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu eğitimleri devam ediyor. 3-6 yaş arası çocuklar ve anneleri için açılan Yaz Okulu, Kurban Bayramı arifesinde sona erecek.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu’nda Etkinlikler Devam Ediyor

Tuzla Kurban Hizmetleri Komisyonu, 5 alanda kurban satış yeri, 20 alanda da kurban kesim yeri kurulmasına izin verdi. Tuzla Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetini dini hükümlere, sağlık şartları ve çevre temizliğine uygun şekilde gerçekleştirmesi için önlemler alıyor.

Tuzla’da Kurban Satış ve Kesim Yerleri Hizmete Başladı