Haberler

Haberler

Tuzla’dan Anadolu’ya Gönüller Birleşiyor

z25.05.2015

Gümüşhaneliler Gecesi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerde gönüller birleşiyor” dedi.
6. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Gümüşhaneliler Gecesi düzenlendi. Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Av. Mehmet Çelikel, Tuzla ve çevresinde yaşayan Gümüşhaneliler katıldı.

Gönüller Birleşiyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede Gümüşhaneliler’i selamladı. Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’in gönül birliği oluşturduğuna değinen Başkan Yazıcı, “Yaptığımız bütün hizmetlerin ötesinde en mühim olan gönülleri birleştirmek, kültürleri kaynaştırabilmektir. Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de gönüller birleşiyor. Geleceği dizayn ederken gençlerimizle beraber yaşadığımız kente mensubiyet ve aidiyet duygularını geliştirmek istiyoruz” dedi.
Gümüşhane yöresi halk oyunları gösterisi ile renklenen gecede, Gümüşhaneliler yöresel sanatçıların eşliğinde doyasıya eğlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gümüşhaneliler ile birlikte halay çekti.