Haberler

Haberler

Kadın Kent Gönüllüleri’nden Uyumlu Birlik

z25.05.2015

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü faaliyet sürdüren Kadın Kent Gönüllüleri, uyumlu birlikteliğini her ortamda sürdürüyor.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gönüllü faaliyetlerde bulunan Kadın Kent Gönüllüleri, nisan ayı gönüllülerini seçti, mayıs ayında doğan gönüllülerin doğum günü pastasını kesti. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda düzenlenen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu, Kadın Kent Gönüllüleri ve yeni gönüllüler katıldı. Nisan ayı gönüllüsü seçilen Serpil Paçacı, Nermin Erkan, Zerrin Sarı ve Emel Taştekin’e birer buket çiçekle teşekkür edildi. Mayıs ayında doğan gönüllülerin de doğum günü pastası birlikte kesildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nin Gönül Elleri Çarşısı’nın hizmetlerine gönüllü destek vererek güç kazandırdığını söyledi. Bu gücün toplumun kalkınması için değerlendirildiğini belirten Yazıcı, “Kadın emeği, bakış açısı ve inceliğiyle Tuzla’da sosyal açıdan dezavantajlı her kesime ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.