Haberler

Haberler

Değerlerimize Değer Katıyoruz

z26.05.2015

Ardahanlılar Gecesi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de ve toplumsal hizmetlerimizde değerlerimize değer katıyoruz” dedi.
6. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Ardahanlılar Gecesi düzenlendi. Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Serhan Kural ve Dr. Turgut Özcan, Tuzla ve çevresinde yaşayan Ardahanlılar katıldı.

Ülkemizin Kültürel Zenginliğini Tuzla’da Yaşatıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada ülkemizin kültürel zenginliği ve mozaiğini Tuzla’da yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Biz kurumsal manada her ne kadar bu şehrin fiziki yapısını değiştiriyorsak da toplumsal manada yaptığımız tüm işleri, bu organizasyonları hepsinden önemli görüyoruz. Hemşehri Dernekleri Platformu da bunlardan birisidir. Bu güzel gecelerde değerlerimize değer katan bütün arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizin her yöresinin kültürel mozaiği ve zenginliğinin örneklerini Tuzla’da yaşatıyoruz. Bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi daha da geliştirerek ortak akılla Tuzla’da ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tuzla’dan Anadolu’ya, Anadolu’dan Tuzla’ya, bütün dünyaya birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi haykırıyoruz” dedi.
Ardahan Yöresi Halk Oyunları Gösterisi ile renklenen gecede Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı vatandaşlarla birlikte halay çekti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ardahanlılar standında bağlama çaldı.