Haberler

Haberler

Şehit ve Gazi Ailelerine Vefa İftarı

z29.06.2015

Tuzla Belediyesi, şehit ve gazi ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu kuruldu. Şehit ve gazilerin isimleri, Tuzla’daki parklarda ve sokaklarda yaşatılacak.
Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar yemeği düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci,  Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tümgeneral İshak Ceylan ve eşi Sevgin Ceylan, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel ve eşi Gamze Özel, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, şehit ve gazi aileleri katıldı. 

Şehit ve Gazi Aileleri İle Sürekli İrtibat Halinde Olacağız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarın ardından yaptığı konuşmada şehit ve gazi aileleri ile Gönül Elleri Çarşısı vasıtasıyla daha yakın bir temas sağlanacağını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu kurduk. Şehit ve gazi ailelerimiz ile sürekli irtibat halinde olacağız. Kadın Kent Gönülleri, komisyonda kayıtlı aileleri ziyaretlere başladılar. Bu ziyaretlerle beraber inşallah daha iyi, daha sıkı bir ilişki içerisinde olacağız. Ayrıca şehit ve gazilerimizin isimlerinin parklara, sokaklara verilmesi için bir çalışma başlattık.” şeklinde konuştu. 

Aziz Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla Anıyoruz
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında “Bizim birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, bu masum eller bu milletin varlığı, birliği, dirliği için göğe yöneldiği müddetçe, minarelerimizde ezanlarımız okumaya devam ettiği sürece inşallah bu millet tarihte olduğu gibi bugün de yarın da ilelebet payidar kalacaktır. Aziz şehitlerimizi tekrar minnet ve şükranla anıyorum. Cenab-ı Hak hepsinden razı olsun. Bizleri şefaatlerine nail eylesin ve geride kalanlar olarak da onlara onlara layık olmayı hepimize nasip etsin” ifadesini kullandı.
İlçe protokolü, iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri ile aynı masalarda oturarak sohbet etti.