Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, Sokak İftarında Komşularıyla Bir Araya Geldi

z07.07.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıc, Postane ve Cami Mahallesi sokak iftarında komşularıyla bir araya geldi. Başkan Yazıcı, “Tuzlamız kentsel manada ne kadar değişen, dönüşen bir kent olsa da dostlukların daha çok geliştiği, farklılıkları zenginlik olarak kabul eden birlikteliğimizi daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin Postane ve Cami Mahallesi sokak iftarında 2.000 kişi birlikte iftar açtı. Erman Aydıner Sokak’ta düzenlenen iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Postane ve Cami Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar katıldı. Kendisi de Postane Mahallesi sakini olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, komşularıyla samimi bir atmosferde sohbet etti. 

Birlikteliğimizi Daha Da Geliştirmeyi Amaçlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “İftar sofralarını bu sofralar olmadığı, ulaşılamadığı için değil, aynı sofrayı paylaşmanın birlik ve beraberliğimize çok önemli katkı sağlayacağı düşüncesiyle kuruyoruz.  Aynı mahallede, aynı sokakta yaşıyor olsak bile aynı sofrayı paylaşmadığımız kardeşlerimizle de bu sofraları paylaşarak her zaman ihtiyacını duyduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz Tuzla’da birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler ortaya koymayı, vatandaşımızın düşüncesi doğrultusunda istek ve taleplerini yerine getirme gayretini sürdürüyoruz. Tuzla’nın değişen ve gelişen yapısını bir tarafa bırakalım biz dostluklarımızı, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi gerçekleştirebilmek için her platformda birlikte olmayı sürdürüyoruz. Tuzlamız kentsel manada ne kadar değişen, dönüşen bir kent olsa da dostlukların daha çok geliştiği, farklılıkları zenginlik olarak kabul eden birlikteliğimizi daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz”