Haberler

Haberler

Gaziler Günü Tuzla'da da Kutlandı

z21.09.2015

19 Eylül Gaziler Günü, Tuzla’da da resmi törenle kutlandı. Törene katılan gaziler,  madalyalarını göğüslerinde gururla taşıdı.
Tuzla sahil tören alanında düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, askeri yetkililer ve Tuzlalı gaziler katıldı. Muharip Gaziler Derneği Sorumlusu Osman Yıldız ve gaziler, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Sorumlusu Osman Yıldız, “Şanlı tarihimizin kahramanları hiçbir zaman unutulmamalıdır. Canlarını vatanına ve milletine adayan şehit ve gaziler her zaman hatırlanmalı ve onlara gereken değer verilmelidir.” dedi.
Vatan, millet ve bayrak sevgisi ile medeniyetimizin köklü değerlerine duyulan bağlılığın hiçbir değerle ölçülemeyeceğini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gazilerin gününü kutladı. Başkan Yazıcı, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bir insanın milli ve manevi değerleri için yapabileceği en büyük fedakarlığı yapmıştır. Bizler de millet olarak aziz şehitlerimiz ve gazilerimize her zaman minnettarız.” şeklinde konuştu.