Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’ndan Çifte Hediye

z08.02.2016

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, komisyona kayıtlı ‘Bizim Çocuklarımız’a yarı yıl tatilinde çifte hediye verdi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’na kayıtlı 70 çocuk ve ailesi, Tuzla Marina ViaSea’da bulunan lunaparkta doyasıya eğlendi. Lunaparkta gönüllerince eğlenen ‘Bizim Çocuklarımız’ ve ailelerine, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim (Çocuk) Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü İnci İşli, Kadın Kent Gönülleri, etüt sınıflarında eğitim veren gönüllü öğretmenler eşlik etti. ‘Bizim Çocuklarımız’ ve aileleri, günün yorgunluğunu atarak Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde yedikleri yemekle attı.

Bizim Çocuklarımız, Gençlik Kampı’na Katıldı
Bizim Çocuklarımız için 2. etkinlik, 1 gün sonra Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda düzenlendi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Yetimler Komisyonuna kayıtlı aileler, ‘Bizim Çocuklarımız’ ve Kadın Kent Gönüllüleri, Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. ‘Bizim Çocuklarımız’ kamp liderleri eşliğinde ilk kez deneyimledikleri macera parkuru, tırmanma duvarı ve okçuluk gibi faaliyetlere katılarak macera dolu bir gün geçirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı bungalov evlerde sıcak bir ortamda ‘Bizim Çocuklarımız’ ile tek tek sohbet etti. Kadın Kent Gönüllüleri, kampa ilk kez gelen çocuklara “Kamp ve İzcilik” adlı kitabı hediye etti.