Haberler

Haberler

Ortak Paydamız Tuzla

z24.05.2016

Bingöl ili Adaklı ilçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği, kuruluşunun 3. yılını Tuzla’da kutladı. Etkinliğe katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Geleceğimiz için insan yetiştirmek, İnsana yatırım yapmak zorundayız.” dedi.
Bingöl ili Adaklı ilçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği’nin 3. kuruluş yılı programı, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programa Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Av. Yusuf Coşkun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Bingöllü STK temsilcileri, Bingöllü işadamları, Bingöllü siyasetçiler ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Gelecek Nesillerimizi Milli Manevi Değerlerimizle Büyütmeliyiz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, programda selamlama konuşması yaptı. Tuzla’nın ülkemizin her ilinden insanın yaşadığı bir ilçe olduğunu ve bu birliği Hemşehri Dernekleri Platformu çatısı altında buluşturduklarını belirten Başkan Yazıcı, “Hepimiz ülkemizin farklı bir yerinden geldik ama ortak paydamız Tuzla’dır. Hemşehri derneklerimiz bir araya gelip güzel organizasyonlar tertiplediler. Kamuya ne kadar sorumluk düşüyorsa STK’lar da o kadar sorumludur. Gelecek nesillerimizi milli manevi değerlerimizle büyütmeliyiz. Eğer bunu başaramazsak, geleceğe yönelik endişeli olmalıyız. Geleceğimiz olan öğrencilerimizi, imkanı olmayan öğrencilerimizi tespit edip hep beraber sahiplenmeliyiz. Geleceğimiz için insan yetiştirmek, insana yatırım yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.