Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Aile Akademisi, 3.Kur Eğitimlerini Tamamladı

z30.05.2016

Tuzla Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Aile Akademisi projesinde 3. kur eğitimleri tamamlandı. Kursiyerler, eğitimin finalinden Boğaz Gezisine katıldı.
Tuzla Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle aile içi huzur ve refahın gelişmesini sağlamak, yaşadığı çevreye duyarlı, yapıcı ve verimli bireylerin yetişmesine katkıda bulunulması amaçları doğrultusunda anne-babalar ve 18 yaşını doldurmuş ebeveyn adaylarına yönelik Aile Akademisi’nde 3. kur eğitimleri tamamlandı. 3. kurda ‘Duygusal Zeka Uygulamaları’ konusunda bilgiyle donanan kursiyerler, uzman rehber eşliğinde Boğaz Gezisi’ne katıldı. Boğazın doyumsuz manzarasına hayran kalan kursiyerler, unutamayacakları bir gün geçirdi. 

Annelerimiz ve Çocuklarımız İçin Hep Daha İyisini Sunmanın Gayreti İçindeyiz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, Boğaz Gezisi’nde kursiyerler ve aileleri bir araya geldi. Ailenin toplumdaki önemini vurgulayan ve Tuzla Belediyesi’nin bu yöndeki hizmetleri hakkında bilgi veren Şamlı, “Bu güzel günde sizlere bu imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beyefendiye sizin adınıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de ilk kez Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi’ni kurduk. Anne-çocuk eğitimiyle bugünlere ulaştık. Başkanımızın verdiği önemle annelerimiz, çocuklarımız için hep daha iyisini sunmanın gayreti içindeyiz. Özellikle annelerimizin yarının temelini atacak çocuklarımızla ilgili görevlerinin sürekli devam ettiğini unutmayacağız. Yarını, bu vatanımızı, Tuzlamızı, İstanbul’umuzu, Türkiye’mizi onlara emanet edeceğiz.” dedi.