Haberler

Haberler

Tuzlaspor Altyapısından Sezon Finali

z30.05.2016

Tuzlaspor Kulübü altyapı takımları, sezon finali yaptı. Tuzla Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe sporcular ve aileleri katıldı.
Antrenmanlara 10 Temmuz 2015 tarihinde başlayan Tuzlaspor Kulübü altyapı takımları, 48 hafta süren sezonda 170 lisanslı sporcu sayısına ulaştı. Avrupa standartlarında 200 hazırlık maçı yapan kulüp, başarılı bir sezon geçirdi. 300’e yakın spor kulübü ve yaklaşık 2500 sporcuyu 15 sosyal projede bir araya getiren Tuzlaspor Kulübü, altyapı çalışmalarında birçok kulübe örnek teşkil etti. Ter döktüğü gruplarda 3 grup birinciliği, 3 grup ikinciliği elde eden ekip, Tuzla’nın adını başarıyla duyurdu. Sezon finalinde Tuzlaspor Kulübü altyapısının başarılı bir sezon geçirmesinde emeği bulunan antrenörlere ve kulüp yöneticilerine teşekkür belgesi verildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirdiklerini belirtti. Başkan Yazıcı, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklar, sosyal risklerden uzaklaştırıp sağlıklı yaşam sürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünden gençlerimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz, desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.