Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, İstasyon Mahallesi Sokak İftarında Çiçeklerle Karşılandı

z21.06.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, İstasyon Mahallesi sokak iftarında bir aile tarafından çiçeklerle karşılandı. Bir vatandaş da Başkan Yazıcı’ya “Çanakkale Geçilmez” mesajlı tablo hediye etti.
Tuzla Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde 4.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Çiçekçiler Camisi yanındaki organizasyonda mahalleli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya sıcak ve samimi bir ev sahipliği yaptı. Bir aile Başkan Yazıcı ve eşine, 1’er adet orkide, bir vatandaş da “Çanakkale Geçilmez” yazılı tabloyu Başkan Yazıcı’ya hediye etti. Mahalle sakinleri, Yazıcı çiftiyle sohbet edip objektiflere hatıra pozları verdi.

Tuzla’nın Birlik ve Beraberliğine Destek Veriliyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarlarının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “İftar sofraları birlikte yemek yiyebilmek, iaşe temin edebilmek için değil aynı sofrayı paylaşabilmek içindir. İftar sofralarında amaç aynı sofrayı, aynı lokmayı paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Mahallelerde ve Şelale Eğitim Parkı’nda sokak iftarları düzenliyoruz. Binlerce vatandaşımız gelerek bizi onurlandırıyor, Tuzla’nın birlik ve beraberliğine destek veriyor. İstanbul’un en ucunda olmamıza rağmen sizlere layık, daha güzel bir Tuzla olması için gece gündüz çalışıyoruz. İstanbul’un en ucunda olmamıza rağmen bir çok imkanı Tuzla’mıza getirerek daha rahat, daha refah, daha çağdaş bir yaşam oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu daha da geliştireceğiz. Size hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Başkan Yazıcı ve Eşi, Tuzla Trabzon Derneklerinin İftarına da Katıldı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, İstasyon Mahallesi sokak İftarının ardından Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde Tuzla Trabzon Derneklerinin sokak iftarına katıldı.