Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı: İftar Sofralarında Birlik Oluşturduk

z01.07.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Emlak Konut ve Şehriyaz Konutları sokak iftarında yaptığı konuşmada “Ramazan ayında 17 mahalle, 5 site ve Şelale Eğitim Parkı’nda 20 dernek iftarı düzenledik. Bu iftar sofralarında çok güzel birliktelikler oluşturduk” dedi.
Tuzla Belediyesi, Emlak Konut ve Şehriyaz Konutları’nda 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. 2 sitenin sakinlerini aynı sofrada buluşturan iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları da katıldı. İftar öncesi halkı selamlayan Başkan Yazıcı, sokak iftarlarının birlik ve beraberliğin güçlenmesine sağladığı katkıyı vurguladı. Başkan Yazıcı, “Rabbim’den mübarek Ramazan ayının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kılmasını niyaz ediyorum. Ramazan ayında 17 mahalle, 5 site ve Şelale Eğitim Parkı’nda 20 dernek iftarı düzenledik. Amacımız bir iftar yemeğini paylaşmak değil, amacımız aynı sofrada olabilmek, aynı mahallede yaşayan insanların birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini tescilleyebilmesini sağlamaktır. Bu iftar sofralarında çok güzel birliktelikler oluşturduk” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin hizmetleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yazıcı, “İstanbul’un en ucunda olan Tuzla’mızı her alanda en iyi noktaya getirmek için gayret sarf ediyoruz. İnşallah bu gayretimizi sonuna kadar da sürdüreceğiz. Tuzla, İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen tüm imkanlarıyla yaşanmak için arzu edilen bir ilçe oluyor” şeklinde konuştu.

Başkan Yazıcı, Piyade Okulu’nda Şehit ve Gazi Aileleri İle İftar Açtı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, aynı akşam Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Sinop Dernekleri, Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı ile Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği’nin iftarlarına da katıldı. Başkan Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı’nda şehit ve gazi aileleri ile birlikte iftar açtı.