Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ahmet Refik Oral İlkokulu öğrencileriyle birlikte kutladı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, A.Refik Oral İlkokulu Öğrencileriyle Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Tuzla Belediyesi, ilçedeki ibadethaneleri çok fonksiyonlu araçlarla temizliyor. Türkiye’de ilk kez Tuzla Belediyesi tarafından kullanılan araçlar, ibadethanelerdeki temizliğin daha hızlı ve daha hijyenik olmasını sağlıyor.

Tuzla Belediyesi'nden İbadethanelerde Bahar Temizliği

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Bizim Çocuklarımız”a özel etkinlik düzenledi.

‘Bizim Çocuklarımız’, Bayramlarını Gönül Elleri Çarşısı ile Kutladı

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Alemlere rahmet olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1446. yıldönümünü Yayla Bilgi Evi’nde özel programla kutladı.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Kutlu Doğum Haftası’nı Özel Programla Kutladı

Tuzla Belediyesi, 5 km. uzunluğundaki Tuzla Deresi’nde yılın ilk temizliğini gerçekleştiriyor.

Tuzla Belediyesi, Tuzla Deresi’ni Temizlemeye Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel konser düzenledi. Çocuklar, eserleriyle yaşıtlarını eğlendirdi, büyüklerinin bir kez daha gurur kaynağı oldu.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Korosu'ndan 23 Nisan Konseri

Tuzla Belediyesi 2. Sokak Oyunları Olimpiyatı, beraberlikle sonuçlanan çekişmeli mücadelesi ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın finalistlere sürpriz bisiklet hediyesiyle sona erdi. Şampiyonlar, ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın elinden aldı.

Başkan Yazıcı, 2. Sokak Oyunları Olimpiyatı Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Erzurum Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan ‘Bizim Konak’ isimli orta oyunu, Tuzla’da 2 farklı kültür merkezinde sahnelendi. Ekranlarda ‘Teyo Emmi’yi canlandıran Cumhur Seval’ın sanat yönetmenliğinde sahnelenen oyunda, çocukların manevi ve milli iklimle bezenerek hayata gülümseyerek bakması öğretildi.

Erzurum Şehir Tiyatroları, ‘Bizim Konak’ı Tuzla’da Sahneledi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutladı. Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocuklar, “Kahramanlık” temalı resim yarışmasında eserleriyle yarıştı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı Çocuklar, “Kahramanlık”ı Resmetti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 23 Nisan’da makamını Peyami Safa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Arda Yılmaz’a bıraktı.

Tuzlalı Çocuklar, Bayramlarını Coşkuyla Kutladı