Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, Anton Çehov'un kısa oyunlarından ve öykülerinden yola çıkarak Nail Simon tarafından uyarlanan ‘Sevgili Doktor’ isimli tiyatro oyununu başarıyla sahneledi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri ‘Sevgili Doktor’u Sahneledi

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneleri ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri,  Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında İstiklal Savaşı’nın kadın kahramanlarını ‘Anadolu’nun Elifleri’ isimli tiyatro ile canlandırdı.

‘Anadolu’nun Elifleri’ Tuzla’nın Bağrından Çıktı

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneleri ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında İstiklal Savaşı’nın kadın kahramanlarını ‘Anadolu’nun Elifleri’ isimli tiyatro ile canlandırdı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, kültür hayatımızda yer edinmiş, tarihe ve akıllara kazınmış isimleri ‘İz Bırakanlar’ programıyla anmaya devam ediyor.

Anadolu’da İz Bırakan Halk Ozanları Tuzla’da Anıldı

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi öğrencileri ve kursiyer anneleri, Orman Haftası sebebiyle ‘İki fidanı birlikte büyütelim’ etkinliği düzenledi.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Fidanlar Yükseliyor

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nın 14.

Tuzla, Anadolu Vilayetlerinden Gelenlerin Buluşma Noktasıdır

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nın 14. programında Tuzla ve çevresinde yaşayan Bingöllüler bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gönlünü ve yüreğini açanlarla Tuzla’da birlik ve beraberlik içerisinde her zaman en güzel işleri beraber başarırız” mesajı verdi.

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Tokatlılar, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde bir araya geldi. Gecede konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bizim neslimiz topraklarına girmeye çalışan düşman askeri yaralandığında elindeki kıt kanaat lokmasını paylaşan 15’lilerin neslidir” dedi.

Tokatlılar, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde Buluştu

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde Çocukların Gözünden Çanakkale etkinliğiyle zaferi, yaşanan kahramanlık destanını izleyicilere aktardı.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, ‘Çocukların Gözünden Çanakkale'yi Anlattı

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin minik öğrencileri ve kursiyer anneleri, Yaşlılara Saygı Haftası’nda büyüklerini unutmadı. Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret eden minik öğrenciler ve kursiyer anneler, kuşakların bir araya geldiği güzel bir gün geçirdi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Büyüklerimizi Unutmadı

Tuzla Belediyesi, Çanakkale Zaferi’ni anlatan savaş malzemelerinden oluşan ‘Çanakkale Emanetleri’ sergisini Tuzlalılar’la buluşturdu.

Çanakkale Emanetleri, Tuzla’da Sergileniyor

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Sakaryalılar memleket hasretlerini giderdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla ortak paydamızda ülkemizin ve milletimizin mazisiyle gelen birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yazıcı: Ortak Paydamız Tuzla’dır