Haberler

Haberler

Aziz Şehitlerimiz Tuzla’da da Saygıyla Anıldı

z18.03.2016

18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve Şehitlerimizi Anma Günü programı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da anma programı düzenlendi. Aziz şehitlerimiz, duygu yüklü programda saygı ve minnetle anıldı.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve Şehitlerimizi Anma Günü programı, Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlandı. İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve Şehitlerimizi Anma Günü nedeniyle düzenlenen program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından sunum eşliğinde seslendirilen ‘Çanakkale Şehitlerine’ isimli şiir, izleyicilerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatral bir sunumla yapılan orotoryo gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Program protokol ve programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Programa ev sahipliği yapan okul yöneticileri, “Tuzla’da kültür ve sanat adına ne yapılmak istense daima maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan ve bu nezih salonu bizlere tahsis eden Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.