Haberler

Haberler

Sokak İftarlarında Dostluğu, Kardeşliği Görüyoruz

z10.07.2015

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Aydıntepe Mahallesi sokak iftarında “Sokak iftarlarında dostluğu, kardeşliği görüyoruz” mesajını verdi.
Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 4.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediyesi’nin Türkmen sığınmacılara yardım malzemelerinin ulaştırılması nedeniyle Kırşehir’de bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk vekalet etti. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, iftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla görüştü. 

Kardeşliğimizin Kıymetini Bilelim, Birbirimize Sahip Çıkalım
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, iftarda yaptığı selamlama konuşmasında “Cenab-ı Allah bizlerin birliğini, dirliğini, dostluk ve kardeşliğini daim eylesin. Bu akşam burada dostluğu, kardeşliği, arkadaşlığı görüyoruz. Apartmanda belki birbirimize selam verip bir arada aynı sofrada bulunamamış olabiliriz ama bu akşam burada binlerce komşumuzu bir araya getirdik, aynı sofranın etrafında buluşturduk. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler bizim programımıza iştirak etmemiş olsanız bu işin gerçekten hiçbir kıymeti olmuyor. Sizler varsanız, bu organizasyonlar güzelleşiyor. Ramazan ayının dostluğumuzun, kardeşliğimizin daha da güçlenmesine sebep olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Dostluğumuzun, kardeşliğimizin, akrabalığımızın kıymetini bilelim ve birbirimize sahip çıkalım. Biz birbirimize sahip çıkarsak hep beraber güçleneceğiz” ifadesini kullandı.