Haberler

Haberler

AÇEM’in Çocuk Kursiyerleri, İlk Dönem Karnesini Başkan Yazıcı’nın Elinden Aldı

z20.01.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin karne şölenine katılarak kursiyer çocuklara karnelerini verdi.
Tuzla Belediyesi’nin eğitimde anne çocuğu aynı çatı altında buluşturan ve yurt genelinde örnek proje olarak devam eden Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 2. eğitim yılı 1. Dönemini geride bıraktı. 1200 anne ve 3-6 yaş arası çocuğun eğitim gördüğü Anne Çocuk Eğitim Merkezi, karne şölenini Tuzla Belediyesi Mimarsinan Semt Konağı’nda düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, karne şölenine katılarak kursiyer anne ve çocuklarla bir araya geldi. Kurs sınıflarını gezen Başkan Yazıcı, kursiyer çocuklarla yakından ilgilendi, karnelerini verdi. Başkan yazıcı çocuklarla birlikte Sevgi Ağacı resminin yapımına katıldı, günün anısına pasta kesti.
Aynı binada hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri sınıflarını da ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, el iziyle baskı yapan çocuğun elini boyayarak yardım etti.

Eğitimde İlkleri Uyguluyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bir sınıfta kursiyer annelerle de bir araya geldi. Annelere “Eğitim, her yaştan insanın yararlanması gereken bir haktır. Sizlerin çocuklarınızla birlikte eğitim alarak hem kendinizi geliştiren hem de çocuklarınızı yarınlara güvenle hazırlayan bir sistem kurduk. Bizleri kırmayıp bu mekanlarda çocuklarınızla eğitimlere katıldığınız için teşekkür ederim. Biz Tuzla Belediyesi olarak eğitimde ilkleri uyguluyoruz ve imkanlarımız ölçüsünde bunu sürdüreceğiz. Sizlere en iyi imkanlarla hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyer anneler, hizmetlerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.