Haberler

Haberler

Hemşireler Haftası, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda Kutlanıyor

z13.05.2016

Tuzla Belediyesi, Tuzla’daki 13 sağlık kurumunda görev yapan 126 hemşireyi Hemşireler  Haftası etkinlikleri kapsamında  mesai ve nöbet çizelgesine göre şekillenen organizasyon ile Gençlik Kampı’nda 5 gün süre ile gruplar halinde misafir ediliyor.
Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’ndaki Hemşireler Haftası etkinliğine Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel, Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ahmet Karakaşlı, Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Fatma Kuzkaya ile ilk grupta yer alan hemşireler katıldı. Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda spor yapıp, yürüyüş ve etkinliklere katılan hemşireler, doğal ortamın keyfini çıkardı. Organizasyona katılan hemşirelere Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde ihtiyaç sahibi kadınlar tarafından üretilen hediyelik fularlar hediye edildi.
Hemşirelerin haftasını kutlayan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel,  “Doktor ve hemşirelerimizin mesleğinin ne kadar kutsal ve ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Tuzla Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanındayız” mesajı verdi. Etkinliğe katılan hemşireler de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve belediye yetkililerine teşekkür etti.