Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarıyla Tuzla'nın Geleceğini Görüştü

z30.09.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla ay içinde ikinci kez bir araya geldi. Başkan Yazıcı, 6 siyasi partinin ilçe başkanıyla “Tuzla adına neler yapabiliriz?” konusunda fikir alışverişinde bulundu.
FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından siyasi partiler arasında yaşanan uzlaşmacı tavır, güçlü diyalog ve iletişim ile gelecek adına da değer kazandıran gelişmeleri beraberinde getiriyor. 15 Temmuz dayanışma ruhunu ilçede sürdürmek isteyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla 25 gün içinde 2. kez bir araya geldi. Eylül ayı başında siyasi partilerin ilçe başkanlarını makamlarında ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu kez onlara ev sahipliği yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın davetiyle Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran ve Vatan Partisi Tuzla İlçe Başkanı Bülent Akbıyık katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve siyasi partilerin ilçe başkanları, Tuzla’nın geleceği için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini paylaşarak fikir alışverişinde bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla periyodik olarak toplantıları sürdüreceklerini söyledi.