Haberler

Haberler

Tuzla'da Ramazan Etkinlikleri Ahmet Özhan Konseriyle Başladı

z27.05.2017

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl Tuzla Marina’da düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Ahmet Özhan konseri ile başladı. Tuzla Belediyesi Ramazan etkinliklerine, mahalle muhtarlıkları önünden ücretsiz servis araçları ile ulaşım sağlanıyor.
Tuzla Belediyesi, bu yılki Ramazan etkinliklerini Tuzla Marina’da düzenliyor. Tuzla Belediyesi tarafından Tuzla Marina içinde oluşturulan etkinlik alanında hem hemşehri derneklerinin stantları hem de alışveriş ve eğlence alanı yer alıyor. Tuzla Belediyesi, hemşehri derneklerinin iftarlarını da bu yıl Tuzla Marina’da etkinlik alanı içinde düzenleyecek. Ramazan ayının manevi iklimini ve ruhunu yansıtan tüm organizasyonlar, ücretsiz gerçekleştiriliyor. 

Tuzla Belediyesi, Ramazan Etkinlik Alanına Ücretsiz Ulaşım Sağlıyor
Tuzla Belediyesi, Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği akşamlar Mimarsinan, Şifa, Yayla, İstasyon, Evliya Çelebi, Tepeören, Orhanlı ve Aydınlı’da mahalle muhtarlıkları ve kültür merkezleri önünden ücretsiz araç kaldırarak Tuzla Marina’ya ulaşımı sağlıyor. Araçlar, saat 19.30’da belirtilen alandan kalkıyor, 23.30’da Tuzla Marina’dan hareket ederek geri dönüyor. 

Ahmet Özhan, Tasavvuf Müziği ve İlahi Konseriyle Sahne Aldı
Tuzla Belediyesi’nin bu yılki Ramazan etkinlikleri, ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ın tasavvuf müziği ve ilahilerden oluşan konseri ile başladı. Ramazan’ı Tuzla’da karşılayan Ahmet Özhan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. 

Tuzla Belediyesi’nin Bu Yılki İlk Sokak İftarı KİPTAŞ 1. Etap Konutları’nda
Öte yandan Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 17 mahalle ve 5 sitede sokak iftarları düzenleyecek. Sokak iftarları öncesi ve sonrasında alanda ney dinletisi ile çocuklara yönelik orta oyunu ve meddah gösterisi düzenlenecek. Yaklaşık 80 bin kişinin Ramazan’ın bereketini paylaşacağı sokak iftarlarının ilki, 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü KİPTAŞ 1. Etap Konutları’nda düzenlenecek.