Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Orhanlı’da 3 Bin Kişilik Sokak İftarı Düzenledi

z20.06.2017

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Orhanlı Mahallesi sokak iftarında planlama müjdesi verdi. Başkan Yazıcı, “Akfırat, Tepeören ve Orhanlı’yı kapsayan bu bölgenin en büyük sorunu planlardı. Yeni planlarla beraber bölgemizin nasıl geliştiğini hep beraber göreceğiz” dedi.
Tuzla Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete kazandırdığı Orhanlı Mahalle Meydanı’nda 3 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluştu. Orhanlı ve yakın çevresinin planlama konusundaki beklentisini konuşmasında değerlendiren Başkan Yazıcı, “2009’dan beri sizlerle yaptığımız bütün hizmetlerde Tuzlamız’ı daha yaşanabilir, daha fazla imkanları ve olanakları olan, dışarıya ihtiyaç duymayan, İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen bütün imkanlarımızı seferber ederek her şeyden faydalanabilen bir yaşam oluşturabilme gayretini sürdürüyoruz. Akfırat, Tepeören ve Orhanlı’yı kapsayan bu bölgenin en büyük sorunu planlardı. Orhanlı’da başlayıp Fatih Mahallesi’ne doğru giden ve Anadolu Mahallesi’ni de kapsayan alanda planlama yaptık. Yeni planlarla beraber bölgemizin nasıl geliştiğini hep beraber göreceğiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlama ile birlikte mahallenin trafik yükünü azaltan projeleri de uyguladıklarını açıkladı. 

Eğitim Merkezleri, Bölgeye Ayrı Bir Hava Katacak
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölgenin eğitim ve bilim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Bu bölgede yeni kurulan üniversitelerin sayısı artıyor. Bu bölgede 3 üniversitenin yerleşkesinin yapılması ve Teknopark kurulması, buraya ayrı bir hava katacak, istihdam ve katma değer sağlayacak” şeklinde konuştu.