Tuzla'da Ramazan Etkinlikleri, Medeniyetimizin Kültürel Zenginliğini Yansıtıyor

z22.06.2017

Tuzla Belediyesi tarafından Tuzla Marina’da düzenlenen Ramazan etkinlikleri, zengin içeriği ve kültür mirasının seçkin örneklerinin yer aldığı programlar ile devam ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hizmete kazandırdığı Tuzla Marina, bu yıl Tuzla Belediyesi’nin ramazan etkinlerine de ev sahipliği yapıyor. Tuzla Belediyesi ramazan etkinliklerinde Kavuklu ile Pişekar orta oyunu, Dursun Ali Erzincanlı ile Naat-ı Şerif, Ender Doğan’ın tasavvuf müziği, Süreyya Davulcuoğlu’nun Türk Halk Müziği konseri ile devam etti. Tuzla Belediyesi’nin 6 mahalleden ring seferi düzenleyerek ücretsiz ulaşım sağladığı Ramazan etkinliklerinde, her yaştan vatandaşın gönlüne ve içinde bulunduğumuz ayın manevi iklimine yakışır programlar düzenleniyor.
Tuzla Belediyesi Ramazan etkinlikleri, 22 Haziran’da Selahattin Alpay’ın Türk Halk Müziği konseri, 23 Haziran’da ise Ömer Karaoğlu’nun ezgileri ile sona erecek.