Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde Yeni Dönem Başladı

z29.09.2017

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla hizmete kazandırdığı birimlerden Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, 5 merkeziyle yeni eğitim yılına başladı.
8-14 yaş aralığındaki çocukların sosyalleşmesi ve yeteneklerini keşfedip geliştirmesi için kurulan Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, yeni eğitim yılına başladı. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Piyano, Tiyatro, Koro, İşaret Dili, Gitar, Bağlama gibi sanat branşları kurslarının yanında el becerilerini geliştiren kulüpler, il içi, il dışı ve yurt dışı gezileri, etüt programları, yarışmalar, seminerler ve daha bir çok eğlenceli etkinlik yer alıyor. 4000'i aşkın üye sayısıyla 4. yılına giren Bilgi Evleri; Aydınlı, Orhanlı, İçmeler, Yayla ve Mimar Sinan olmak üzere 5 mahallede hizmet veriyor. Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu Bilgi Evleri'nde eğitim almak isteyenler kayıt için 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvuruda bulunabiliyor.  

Başkan Yazıcı: Çocuklar ve Gençlere Her İmkanı Sağlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 3 eğitim birimi ile çocuklar ve gençlere imkan sağladıklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Gelecek nesillerin eğitimin yanısıra kültür, sanat, spor ve sosyal yaşamda yer almasını sağlamak için 3 eğitim birimiyle hizmet veriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimize ev ve okul dışında 3. ve güvenilir bir adres oluşturarak onların geleceğe hazırlanmasına katkı sağlıyoruz. 8-14 yaş grubundaki çocuklarımızı da Bilgi Evlerimize bekliyoruz” dedi.