Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Gönüllülük Ruhuyla Büyüyor

z15.02.2019

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ailesine katılan Kadın Kent Gönüllüleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Çarşının ocak ayı faaliyetlerine katkısıyla ayın gönüllüsü seçilen kadınlara çiçek hediye edildi. Kadın Kent Gönüllüleri, ilk etkinlikte birlikte pasta keserek gönül birliğini sağladı.
Tuzla’da kendini gönüllü hizmete adayan kadınlar, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda bir araya gelmeye devam ediyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ailesine yeni katılan Kadın Kent Gönüllüleri, çarşının yönetim kurulu ile değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni gönüllülere hizmetler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi verildi.

Ocak Ayı Gönüllüleri Ödüllendirildi
Aynı toplantı kapsamında ocak ayı gönüllüleri seçilen Özel Çocuklar Komisyonu’ndan İlknur Güldür, Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan Selma Bayram, Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan Rüveyda Menteş, Ar-Ge Komisyonu’nda Yeliz Taşkıran, Sosyal İnceleme Komisyonu’ndan Hatice Erman, Fethiye Özerdoğan, Suna Özbaş, Afife Kocaer, Suzan Dursun ve Esra Dugan’a Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı adına çiçek hediye edildi. Gönüllüler günün anısında birlikte pasta kesti.