Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü’nde Alışveriş Şenliği Düzenledi

z13.05.2019

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü’nde Alışveriş Şenliği düzenledi. Üreten kadınların satışa sunduğu el emeği ürünler, şenliğe katılanlar tarafından satın alınarak annelere hediye edildi.
Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünde düzenlenen şenlikte üreten kadınlar el emeği, göz nuru ürünlerini stant açarak satışa sundu. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve sivil toplum kuruluşlarından kadınların ürettiklerini satışa sunduğu şenlikte Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri birbirinden güzel şarkılarla katılımcıların kulağının pasını sildi.
Anneler Günü Alışveriş Şenliği’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Torlak ve vatandaşlar katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı tüm stantları gezerek üreten kadınları ziyaret etti. Başkan Yazıcı ve eşi üreten kadınlara karanfil hediye ederek onların Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Yazıcı, Üreten Kadınları Tebrik Etti 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şenlikte stant açan kadınları tebrik etti. Kadın eli değen işlerin güzelleştiğini vurgulayan Başkan Yazıcı, “Anneler Günü’nde stant açarak el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunan kadınları ve bu stantlardan yaptığı alışverişlerle anneler gününü kutlayan Tuzlalılar’a yürekten teşekkür ediyorum. Kadın eli değen her iş güzelleşiyor. Bugün bu şenlikte buna bir kez daha şahit olduk” dedi.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Alışveriş Şenliği, birbirinden güzel etkinlikler ve gösteriler ile geç saatlere kadar devam etti.
Şenlikte stant açan kadınlar, el emeği ürünlerinin sergilenmesini sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.