Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’nde Çocuklarla Buluştu

z17.06.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocuklara hediye ettiği Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’ne katıldı. Başkan Yazıcı, şenlikte çocukların sevincini paylaştı. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’nin Şifa Park AVM ve Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen etkinliklerine katıldı. Çocukların sevgi seli arasında şenliğe katılan Başkan Yazıcı, onlarla bol bol fotoğraf çekildi, sohbet etti. Başkan Yazıcı, Keloğlan Masalları Müzikali, jonglör, illüzyon ve kukla gösterileri ile bir çok etkinliğin sahnelendiği şenliği çocuklarla birlikte takip etti.

Çocuklarımız, Bizim Yarınlarımız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, selamlama konuşmasında eğitime her zaman imkanları ölçüsünde destek verdiklerini belirtti. Karne Şenliği’ni de bu kapsamda çocuklara hediye ettiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Çocuklarımız ve gençlerimiz hem okullarında hem belediyemizin Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’nde yoğun bir yılı geride bıraktı. Dinlenmek ve eğlenmeyi hak ettiler. Çocuklarımız, bizim yarınlarımız. Eğitim Kenti Tuzla vizyonumuzla çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitimde, bilimde, kültürde, sanatta ve sporda hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Tuzla İçin En Güzelini Hep Birlikte Yapacağız
Babaların gününü kutlayan, annelere de çocukların yetiştirilmesindeki emeği için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlamız’da 5yıl daha size hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. 31 Mart’ta bize göstermiş olduğunuz destek ve dua için yürekten teşekkür ediyorum, size layık olmaya çalışacağız. İstanbul’un en ucunda,  uzakta olmasına rağmen hiçbir eksikliği yaşatmadan, İstanbul’un merkezindeymiş gibi Tuzlamız’da daha modern ve daha kaliteli bir yaşam oluşturma gayretimizi sürdürüyoruz. Büyük bir coğrafyadaki dağınık mahallelerine rağmen, İstanbul’un en uzağında olmasına rağmen Tuzla’da hiçbir eksiklik hissettirmemeye çalışıyoruz. Rabbim size hizmet etme fırsatı verdi. Tuzla için en güzelini hep birlikte yapacağız. Sosyal açıdan dezavantajlı tüm kesimler, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, kimsesizler, dullarımız, yetimlerimiz ve gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Nice güzel hizmetlerde buluşmak dileği ile Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.