Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nden Yaz Okuluna Şenlikli Veda

z29.08.2019

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Okulu düzenlenen veda şenliği programı ile sona erdi.
9 hafta süren ücretsiz yaz okulunda eğitim alan toplam 3930 öğrenci yaz dönemini; geziler, kamp programları, yüzme programları, etüt dersleri, resim sergisi, taş boyama, el emeği sergisi etkinlikleri ile eğitim ve eğlenceli aktiveler ile geçirdi.
Yayla Mahallesi Bilgi Evi’nde gerçekleşen programa Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Selami Gülırmak ve Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Okulu’nda eğitim alan öğrenciler katıldı.
İçmeler Mahallesi, Aydınlı Mahallesi, Mimarsinan Mahallesi, Orhanlı Mahallesi ve Yayla Mahallesi Bilgi Evi olmak üzere beş bölgeden öğrencinin katıldığı veda şenliği survivor soruları, slalom koşu, ip atlama, bowling, futbol, basketbol, su içme yarışı, çuval yarışı ve balon patlatma gibi yarışmalar ile devam etti.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Okulu Veda Şenliği programının sonunda madalya töreni ile tüm öğrencilere madalya ve başarı sertifikası takdim edildi.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri yeni dönem kayıtları 13 Eylüle kadar devam ederken, 16 Eylül’de kurslarımız başlayacaktır.