Haberler

Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yılı Tuzla’da Törenlerle Kutlandı

z30.08.2019

 

Tuzla sahil tören alanında gerçekleşen tören de Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun’a vekaleten Piyade Albay Cüneyt Özdemir Atatürk Anıtına kurumlarını temsilen çelenk sundu.
Siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. 
30 Ağustos Zafer Bayramı 97.yıl kutlama töreni Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile tamamlandı.

Tuzla sahil tören alanında gerçekleşen tören de Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun’a vekaleten Piyade Albay Cüneyt Özdemir Atatürk Anıtına kurumlarını temsilen çelenk sundu. Siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı 97. yılı kutlama töreni Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile tamamlandı.