Haberler

Haberler

Tuzla’da Bayrak Törenleri Devam Ediyor

z29.11.2019

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayrak törenlerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı katılmaya devam ediyor.
Haftanın ilk günü öğrencilerle bayrak töreninde buluşan Başkan Yazıcı, Tuzla Piri Reis Ortaokulu ve Tuzla İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci, öğretmenler ve veliler ile bir araya gelerek sohbet etti.
İstiklal Marşını öğrencilerle birlikte okuyan Başkan Yazıcı yaptığı konuşmada “Sizlerle olmayı çok önemsiyorum. Sizleri çok seviyorum. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Eğitim ne kadar önemli biliyoruz ve sizlerin eğitimi ile ilgili her konunuza destek oluyoruz. “Eğitim Kenti Tuzla” sloganı ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda her şeyi sizleri düşünerek planlıyoruz. Haftanın ilk gününde sizlerle aynı heyecanı yaşamak bizleri mutlu ediyor” dedi.
Bayrak töreninden sonra öğrencileri sınıflarına uğurlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi. Velilerle görüşerek sorularını cevaplandırdı.