Haberler

Haberler

Hoş Geldin Bebek

z13.12.2019

Gelişinle güzelleştirdiğin, masumiyetinle süslediğin ve umutla tutunduğun hayatı birlikte paylaşacağımız şehrimizde, bizde senin için huzur ve mutluluk içinde hazırlanacağın bir gelecek için çalışılıyor, neşe içinde koşup, sokaklarımız kahkahalarınla çınlasın diye şehrimizi senin için güzelleştiriyoruz. Biz seninleyiz. Eğitiminde, sağlığında, sosyal yaşamında, varlığının var olduğu bütün alanlarda senin yanındayız. İyi ki bizimlesin. Büyük Tuzla ailemize hoş geldin..
Sosyal belediyeciliğin öncülerinden Tuzla Belediyesi, yeni projesi ile Tuzlalı vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
İnsanı merkeze alan projeleri ile temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlar noktasında da Tuzlalı vatandaşlara her zaman ayrıcalık sağlayan Tuzla Belediyesi, yeni projesi “Hoş geldin Bebek” ile vatandaşlardan tam not aldı.
Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak, maddi manevi yanlarında olup ailelere katkı sağlamak amacıyla, 0-3 ay arası bebek sahibi annelerin başvurusu üzerine yapılan programda anne ziyaret edilerek, proje kapsamında hazırlanan bebek seti anneye takdim ediliyor.
Hoş geldin  Bebek Projesi için 444 09 06 no.lu çağrı merkezi numaramızı arayarak anne çocuk kaydı oluşturabilirsiniz.