Haberler

Haberler

MUTLULUK MERKEZİ 5 YAŞINDA

z27.02.2020

Bu güne kadar Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi adıyla hizmet veren, ancak büyüklerimizden gelen taleple yeni ismini alan “Mutluluk Merkezi”,  kuruluşunun 5. Yılını özel bir etkinlikle kutladı.
Mutluluk Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve yaşlılar merkezinden faydalanan kıdemli Tuzlalılar katıldı.
Programda, bu güne kadar mutluluk merkezinden faydalanan büyüklerimiz sahnede renkli etkinlikler sergilediler. Mutluluk Merkezi’ndeki kurslarda okuma yazma, enstrüman çalma ve müzik etkinliklerine katılan büyüklerimiz, şarkılar söyleyip şiirler okuyarak misafirler önünde hünerlerini sergilediler. Yaşlılar Merkezi korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserler ise, törene katılanlar tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi. 
Törende bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, insanın aslında yaşlandığı için spor, müzik ve okumadan kopmadığını, bu etkinliklerden koptuğunda kendini yaşlı hissettiğini belirterek, “Ben burada 18 yaşında büyüklerimizi görüyorum. Rabbim hepimize sağlıklı ve mutlu ömürler versin. Her zaman siz büyüklerimin hizmetinde olduğumu bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Tuzla Kaymakamı Ali Akça ise kendi hatıralarından örnekler verdiği konuşmasında, insanın bedeni yaşlansa da hislerinin hiç yaşlanmadığını ifade ederek, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya bu anlamlı ve örnek hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Program, kesilen pastanın misafirlere ikramı ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.