Haberler

Haberler

Tuzla’da 130 Bisikletçi ‘Bisiklet Günü’ Etkinliğinde Bir Araya Geldi

z03.06.2021

Tuzla’da ‘3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ etkinliği kapsamında yaklaşık 130 bisikletçi, ‘Pedalına Sağlık Bisiklet Turu’ farkındalık etkinliği kapsamında bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nin önünde bir araya gelen ekip, Tuzla sokaklarında pedal çevirdiler.

Tüm dünyada kutlanan ‘3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ etkinliği kapsamında ‘Pedalına Sağlık Bisiklet Turu’ etkinliği düzenledi. Yapılan etkinliğe yaklaşık 130 bisikletçi katıldı. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nin önünde bir araya gelen ekip, Tuzla sokaklarında pedal çevirdi. Etkinlik kapsamında bisiklet sürenleri gören vatandaşlar ise o anları cep telefonuna kaydederek ölümsüzleştirdi.

 “BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN”

Tekvando branşında milli sporcu olan ve etkinliğe katılan Ahmet Naziroğlu,” Bugün gerçekten çok güzel bir gün. Dünya Bisiklet Günü. Hem sağlık adına hem de çevre adına çok güzel bir etkinlik” dedi. Etkinliğe katılan Nihal Ayyıldız,”  Bisiklet yollarımız şu anda bisiklet kullanmak için çok faydalı olmaktadır. Onun dışında trafikteki sürücülerin bisikleti fark etmelerini ve bisikletlilere daha özen göstermelerini rica ediyorum” dedi.