Haberler

Haberler

Başkan Bingöl, Şifa Mahallesi’nde Tuzlalılarla sokak iftarında buluştu

z13.04.2024

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde 3 bin kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu. İftar vesilesiyle Tuzlalı komşularıyla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, “Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerimiz çok önem verdiğimiz iki mahalledir. Göreve gelir gelmez saha çalışmamızın ilkini gerçekleştirerek mahalledeki komşularımızla buluşmak istedik. Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerimizin her daim yanında olacağız” dedi. 

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, göreve gelir gelmez saha çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Şifa Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bingöl, binlerce kişiyle aynı sofrada Ramazan’ın bereketini paylaştı. İftar öncesi alanı gezen Başkan Bingöl, vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklar için sihirbazlık gösterilerinin düzenlendiği programda, iftar sonrasında pamuk şekeri, macun ve mısır gibi ikramlar da vatandaşlarla paylaşıldı.

“BU SOFRALARDA BİRLİKTELİĞİMİZİ, YÜREKLERİMİZİ TOKUŞTURUYORDUK”

Başkan Bingöl, sokak iftarlarında birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu davete katılarak sokak iftarlarında buluşan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Bingöl, “Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerimiz çok önem verdiğimiz iki mahalledir. Bu iki mahallede de çok güzel hizmetler yapacağız. Göreve gelir gelmez saha çalışmamızın ilkini gerçekleştirerek güzel bir sokak iftarı yapıp mahalledeki komşularımızla buluşmak istedik. Bundan sonrasını birlikte planladığımız çok güzel hizmetler yaptığımız bir dönem yaşayalım. Allah’ın izniyle bunu başaracağız, yolumuz açık olsun. Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerimiz bir nevi unutulduklarını da hisseden iki mahallemiz. Hiçbir zaman unutulmadıklarını, hep onların yanında olduğumuzu ve onlar için hizmet noktaları geliştirdiğimizi görmelerini istiyorum. Onların yanından hiçbir zaman ayrılmayacağız” şeklinde konuştu.

İftara katılan vatandaşlar da Başkan Bingöl’e teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını dilediklerini belirtti.