Haberler

Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Şifa Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret etti

z19.05.2024

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Şifa Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Eren Ali Bingöl’e, eşi Ayşegül Kılınç Bingöl de eşlik etti.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, 31 Mart yerel seçimlerinden önce sık sık ziyaret ettiği semt pazarlarını gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şifa Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Bingöl, esnafla ve vatandaşla yüz yüze muhabbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bingöl, “Bugün Şifa Mahallesi semt pazarında Tuzlalı komşularımızla buluştuk. Birlikte zaman geçirmek ve yüz yüze sohbet etmek her zamanki gibi çok keyifliydi” dedi.

“BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL’ÜN GELMESİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ”

Pazarda esnaf olan Ferhat Uğurlu Başkan Eren Ali Bingöl’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Uğurlu, “Başkanımız pazarımızı ziyaret etti. Kendisinin üslubundan, insanlara yaklaşımından çok memnunuz. Seçimden önce burada ve diğer pazarlarda da kendisiyle muhabbet edip şakalaşmıştık. Bizi kırmayıp esprisini de muhabbetini de bizden esirgememişti. Seçimden sonra yine pazara gelip, yansıttığı bu atmosfer, insanların gönlünü kazanır. En azından seçimlerden sonra da halkın içine girmeye devam ediyor gerçekliğini bize gösteriyor” şeklinde konuştu.

Esnaf Hasan Ulucan ise “Bugün Şifa Mahallesi’nde pazardayız. Başkanımız ziyaretimize geldi, çok memnun olduk. O kadar zamandır pazarlardayım, daha önce sadece seçim öncesi geliyorlardı. Seçimden sonra kimse gelmiyordu. Bugün pazarımıza gelmesi, bizi çok sevindirdi, hoşuma da gitti” diye konuştu.