Sağlık İşleri Md.

Sağlık İşleri Müdürlüğü

Tuzlalı'nın Tansiyonu Festivalde Ölçülüyor

z12.05.2016

Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla Halk Sağlığı Merkezi’nin desteğiyle “Tansiyon Ölçme Festivali” düzenliyor.
Tuzla’da bir ilkin gerçekleştirildiği festivalde, vatandaşların tansiyonu ölçülüyor, yüksek tansiyon ve diyabet hastalığı hakkında bilgilendirici broşürler dağıtılıyor. Tuzla Belediyesi’nin bir ambulansı da riskli hastaların hastaneye sevki için festival alanında hazır bekletiliyor. Tuzla Belediyesi yanındaki alanda düzenlenen festivalin ilk gününde Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel ve Tuzla Belediyesi birim müdürleri de tansiyonunu ölçtürdü. Tuzla Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar, festivale yoğun ilgi gösterdi. Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, başta Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı olmak üzere festivale destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Tansiyon Ölçme Festivali”, 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 16.00’da sona erecek.