Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi, İftar Sofrasında Buluştu

z01.06.2017

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi’nin geleneksel iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, öğretim üyeleri, işadamları ve sanayiciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, 4 meclis ve 23 çalışma grubunun başkan ve üyeleri katıldı.

Tavsiye Değil, Uygulanacak Karar Olarak Algılanıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi Kent Konseyi’nin önemini vurguladı. Kent Konseyi’nin tavsiye kararları aldığını ama bunu uygulanacak kararlar olarak algıladıklarını belirten Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kent Konseyi’nde çok güzel çalışmalar ve programlar ortaya konuluyor. Kent Konseyi’nin gönüllülük ruhuyla yaptığı bu çalışmalar, bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Gönüllülük ruhu katılmadan hiçbir işin başarılamayacağına inanıyorum ve bunu sık sık vurguluyorum. Kent Konseyi’nin kararlarını bir tavsiye kararı gibi değil, uygulanacak bir karar olarak algılıyoruz. Kent Konseyi projelerinin bizim için bedava bilgi ve bedava vizyon oluşturduğu düşüncesiyle de kıymetli fikirlerinizle güzel işlere imza atıyoruz. Tuzla’da yaptığımız bir çok işin, bir çok ilçede yeniden başlangıca sebep olacak şekilde kaynak oluşturan güzel çalışmalar olacağına inanıyorum. Hangi görüş, fikir ve düşünceden olursa olsun insanların birlik içerisinde başarabileceklerinin ne kadar büyük, önemli ve Tuzla’dan çıkan bir kıvılcımın nasıl büyük bir meşaleye dönüştüğünü, bir çok yerde örnek alınmasını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tuzla halkı adına hizmetlerinize teşekkür ediyor, katkılarınızın artarak devam etmesini rica ediyorum”