Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı 07.03.2018 - 048

z27.03.2018

                  T.C.
                 TUZLA
      BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                       MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ

...07.03.2018....

KARAR NO

....048...

 

KARARIN

KONUSU

“Arsa Satış 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet ÇABUK’un Başkanlığında;Üyelerden, İbrahim Nazmi İŞ -Av.Salih ÇEVİK - Soner BİBER – Derya BACACI-Yakup YILMAZ - İlker GÖKDEMİR - Çiğdem ARSLAN – Köksal YÜZBAŞIOĞULLARI –Nuri ÖZYAVUZ-Turkut OKUR- Bahrem KURUAĞAÇ-Salih GÜNDOĞDU-Mehmet KİNSİZ - Kasım DURMAZ - Murat KANT – Şuayip AKMAN – Cengiz GÜLOĞLU - Önder POLATOĞLU - Naci AYDIN – Mustafa SEVİM –Maksut KARACA- Yücel TÜRK‘ın iştiraki ile toplandı

Ö N E Rİ  :

   HUKUK TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU 

Rapor Tarihi              : 06.03.2018             

Rapor No                      : 2018/27                                                                            

Konu                          : Arsa Satış 

         KOMİSYON İNCELEMESİ : 

         Tuzla, Orhanlı Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Tuzla Belediyesine ait ekli listede belirtilen taşınmazların, 2886 Devlet İhale Kanununa göre satışının yapılabilmesi için, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18.maddesinin (e) fıkrasına göre karar alınmak üzere yazımız ve eklerinin Belediye Meclisine havalesi hususunu tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 05.03.2018 tarihli ve 8909 sayılı teklifi incelenmiştir. 

         KOMİSYON GÖRÜŞÜ: 

         “Arsa Satışıile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; Teklifin müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulü, Komisyonumuzca oyçokluğu ile uygun görülmüştür. 

         Meclisimizin onayına arz olunur.             

         HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Av.Salih ÇEVİK(Kom.Bşk.), İbrahim DENİZ(Kom.Bşk.V), İlker GÖKDEMİR(Rpr.), Av.Hüseyin İLDAN(Üye), Maksut KARACA(Üye). 

         K A R A R : “Arsa Satış” ile ilgili Hukuk Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 06.03.2018 tarihli ve 2018/27 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 6’ncı Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı, Mart Ay’ı Toplantılarının 07.03.2018 Çarşamba günü yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oyçokluğu ile kararlaştırılmıştır.

 

Ahmet ÇABUK

Meclis 2’nci Başkan
Vekili

Murat KANT

Divan Kâtibi

İlker GÖKDEMİR

Divan Kâtibi

 

 

 

 

 

G Ö R Ü L D Ü

 

Dr. Şadi YAZICI

Belediye Başkanı