Güncel

Güncel

Tuzla’da Gönüllü Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

z05.06.2014

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na son 6 ayda katılan 65 Kadın Kent Gönüllüsüyle tanışma yemeği düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Kadınlar olarak gönlümüzü ortaya koyarak başarıya ulaşıyoruz.” dedi.  
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen tanışma yemeğine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, komisyonlardan sorumlu gönüllüler ile Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı çatısı altında faaliyet gösteren Sosyal İnceleme Komisyonu, Sosyal Faaliyetler Komisyonu, Yetimler Komisyonu, Engelliler Komisyonu, Yaşlılar Komisyonu, Çocuk ve Gençlik Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Aileyi Güçlendirme Komisyonu ve El Sanatları Komisyonu’nun çalışma sistemi hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Gönlümüzü Ortaya Koyarak Başarıyoruz
Tuzla Belediyesi ve bağışçılara teşekkür eden Dr. Fatma Yazıcı, yeni gönüllülere de kapılarının açık olduğunu vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Belediyesi, bize her konuda destek veriyor. Başkanımız ve ekibi her ne proje üretirsek üretelim bizi destekliyor. Bir sıkıntı çekmeden o projeleri gerçekleştirme şansı buluyoruz. Kadınlar olarak gönlümüzü ortaya koyarak başarıya ulaşıyoruz. Gönüllü sayımızı arttırarak ulaşamadığımız evler, siteler varsa buraya ulaşmak, bize başvurmamış ama buna ihtiyaç duyan kesimlere gönüllüler vasıtasıyla ulaşmayı amaçlıyoruz. Ne kadar çok gönüllüye ulaşabilirsek o kadar çok mağdura ulaşmış oluruz.  Bize yapılan bağışları uygun yere uygun şekilde götürmenin çabasını sürdürüyoruz.” dedi.  
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nin sorularını da yanıtladı.