Güncel

Güncel

Çinliler, Tuzla Belediyesi'nin Teknoloji Yatırımları Hakkında Bilgi Aldı

z03.11.2014

Çin’in Zhejiang eyaletinin bilim ve teknoloji alanından sorumlu yöneticileri Tuzla Belediyesi’ni ziyaret ederek kurumun teknoloji yatırımları hakkında bilgi aldı.
Çin’in Zhejiang eyaletinin Teknoloji ve Bilim Bakanı Chun Min Yang, Milli Bilim Bütçe Komisyonu Direktörü, Çay Araştırma Enstitüsü Başkanı, Bilim ve Teknoloji Bölüm Başkanı, genel sekreter ve akademisyenlerle birlikte Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Çinli heyetin ziyaretine Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Danışmanı Dr. Mehmet Metin ve Tuzla Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muammer Özdemir ev sahipliği yaptı. Heyet, Tuzla Belediyesi’nin teknoloji yatırımları, bu yatırımlar ve projelerin uygulanması, uygulama sonucu ortaya çıkan süreç hakkında detaylı bilgi aldı.
Tuzla Belediyesi’nin mobil uygulamaları ile tek noktadan sağlanan hizmetin vatandaşa yansıması, dijital kütüphane, güvenli park ve Tuzla Şelale Park’taki Bilim Merkezi ve planetaryum gibi projeler toplantıda dikkatleri yoğunlaştıran konular arasında yer aldı.